Οι δηλώσεις του Σπύρου Φιλίππου στο http://www.acpaok.gr/

 

 

Στην σκιά της ανανέωσης της συνεργασίας του με το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο πετυχημένος προπονητής, Σπύρος Φιλίππου, ανέφερε πως είναι τιμή του να υπηρετεί τον «Δικέφαλο» του Βορρά και μίλησε για τους προσεχείς στόχους του.

 

«Εύχομαι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Προσωπικά, νιώθω πως δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου στο χώρο του ποδοσφαίρου των Γυναικών. Επιθυμία μου είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί κάποια στιγμή η Ελληνίδα αθλήτρια να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο δέσιμο μου με την ομάδα μου, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου να παραμείνω στην καθοδήγηση του ΠΑΟΚ.

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη χρόνια για όλον τον αθλητικό κόσμο. Από την μια η πολύμηνη διακοπή και από την άλλη η αβεβαιότητα που υπάρχει. Ευελπιστώ να εξελιχθεί η σεζόν χωρίς απρόοπτα για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους του Συλλόγου μας. Βρισκόμαστε εδώ όλοι ενωμένοι – παράγοντες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιρίστριες – και θα τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε. Θα δουλέψουμε με νοοτροπία νικητή, με συνείδηση επαγγελματία, με πειθαρχία και φιλοδοξία έχοντας μοναδικό στόχο το συμφέρον του Συλλόγου.

1- Ο Λ Ο Ι   2- Μ Α Ζ Ι   4- Π Α Ο Κ!».


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ