Όταν ο μεγάλος Εθνικός πέρασε αλώβητος από το…χωράφι της Πτολεμαΐδας (video)!

 

Μια μεγάλη ομάδα, ένα ιστορικό σωματείο, ένας σύλλογος με τεράστιο παρελθόν και πιστό κοινό, το οποίο ζει και αναπνέει, ακόμα μέχρι σήμερα, για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας! Πρόκειται, φυσικά, για τον Εθνικό Πειραιώς, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 80’, διέπρεπε στον ποδοσφαιρικό χώρο, σκορπίζοντας συγκινήσεις στο κόσμο του υγιούς αθλητισμού.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, το «gipedo.eu» γύρισε τον χρόνο πίσω και παρουσιάζει στους αναγνώστες του μερικά αποσπάσματα από έναν, αλήστου μνήμης αγώνα, ανάμεσα στον Εορδαϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς, την αγωνιστική περίοδο 1981-82, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πτολεμαϊδας, οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν με σκορ 2-0 τον αντίπαλο τους, με το φοβερό γκολ του αείμνηστου, Γιώργου Ιωακειμίδη, να  είναι αυτό το οποίο έκλεψε την «παράσταση». Ιδού, ορισμένα στιγμιότυπα από τον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος διεξήχθη με την παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου.

ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ: Παρουσιάδης, Τσιφιτζόγλου, Νικολαϊδης,.Βουνοτρυπίδης, Τακίδης, Ξυνάδας,.Πολατίδης, Κουλίδης, Κανδυλιώτης , Μουρατίδης , Αθανασιάδης..

ΕΘΝΙΚΟΣ : Μακρυονίτης , Κατσικογιάννης , Αρμόδωρος , Καμπούρης , Παπαδόπουλος,Κατσικογιάννης, Πίττας , Ιωακειμίδης , Κοττίδης , Kovacevic , Σεϊταρίδης

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ