Με νέα…θέα η Α.Ε.Καλλιθέας!

Οι πρώτες σημαντικές αλλαγές στον σύλλογο καλαθοσφαίρισης!

 

Σε εφαρμογή έχουν θέσει, εν όψει της επόμενης σεζόν, οι άνθρωποι της Α.Ε. Καλλιθέας, το σύγχρονο πλάνο τους, ευχόμενοι την πραγματοποίηση της καλύτερης δυνατής πορείας από την α’ ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α! Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης του σωματείου, Κώστας Τσιβιλτίδης, σε συνεργασία με τον έξοχο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζαφειράκη, προχωρήσει στην απόκτηση του γκαρντ, Γιώργου Συριανού, από τον Απόλλωνα Μoσχάτου, του γκαρντ, Χάρη Βερατινιάν, από την Α.Ε. Αρμενικής, του φόργουορντ, Ορφέα Κατράνη, από τον Κούρο Αναβύσσου, όπως και του γκαρντ, Φίλιππου Λειβαδά, από το σωματείο, «West Basketball Academy».

Επίσης, στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Α.Ε. Καλλιθέας, έχουν, ήδη, παραμείνει ο γκαρντ, Σωκράτης Παπαζαφειρόπουλος, ο γκαρντ, Παύλος Βλαχογιάννης, ο φόργουορντ, Αλέξανδρος Δενδρινός και ο σέντερ, Παναγιώτη Λιάκας. Αντίθετα, παρελθόν, από τον σύλλογο αποτελούν ο γκαρντ, Κυριάκο Γκενεράλι, ο σέντερ, Γιώργος Μούστα και ο σέντερ, Θοδωρής Καραγιάννης.

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό των υπολοίπων τμημάτων της Α.Ε. Καλλιθέας, τα στελέχη του σωματείου αναζητούν έναν προπονητή για την καθοδήγηση της εφηβικής ομάδας, η οποία μετέχει στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α, την ώρα που οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Λαζαρίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να γυμνάζει το παιδικό τμήμα στη Γ’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α και να πλαισιώνει τον Γιώργο Ζαφειράκη, στην τεχνική ηγεσία της α’ ομάδας. Τέλος, οι προπονήσεις της Α.Ε. Καλλιθέας, θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιουλίου και θα ξεκινήσουν, ξανά, στις 17 Αυγούστου, όταν θα προετοιμαστεί, πυρετωδώς, η ομάδας για το Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ