Ο προπονητής της Θύελλας Κάτω Διμηνιού, Γιώργος Καραούζος, στο «gipedo.eu»!

 

Με «όπλα» την εμπειρία του και την έντονη διάθεση του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο του, φροντίζει, καθημερινά, για την προοδευτική πορεία  της Θύελλας Κάτω Διμηνιού. Γνωρίζει, όσο ελάχιστοι, πως η αποστολή του στο κορινθιακό σωματείου μόνο εύκολη δεν, τη φετινή σεζόν, ωστόσο προσφέρει, συνεχώς, τον καλύτερο του εαυτό με σκοπό τη διατήρηση της ομάδας στο Πρωτάθλημα αυτό. Στον… μαραθώνιο, δηλαδή, της Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας, το οποίο ο έμπειρος και πετυχημένος προπονητής, Γιώργος Καραούζος, γνωρίζει όσο λίγοι.

Γι’ αυτό, άλλωστε, μίλησε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας με απόλυτη ειλικρίνεια, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως:

«Ύστερα από την ολοκλήρωση της θητείας μου στον Αετό Κρυονερίου, επέλεξα να συνεχίσω την προπονητική μου καριέρα στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού. Ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της κορινθιακής ομάδας στο τέλος του Δεκεμβρίου, με την ευχή να καταφέρει να διατηρηθεί η ομάδα στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, έπειτα από το πέρας της τρέχουσας σεζόν. Το συγκρότημα μας θα συμμετάσχει στους αγώνες για τη φάση των «πλέι-άουτ», ελπίζοντας να υλοποιηθεί ο στόχος της σωτηρίας στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ευχάριστο γεγονός γι’ εμάς είναι πως η Θύελλα Κάτω Διμηνιού έχει φανεί ανταγωνιστική απέναντι στις ισχυρές ομάδες του ομίλου της, Ηρακλή Ξυλοκάστρου, Πέλοπα Κιάτου, Παννεμεατικό και Πανκαμαριακό, δείγμα της καλής παρουσίας της εντός των αγωνιστικών χώρων. Άλλωστε, τα συγκεκριμένα ματς αποτέλεσαν, γι’ εμάς, δυνατά παιχνίδια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας, εν όψει της συνέχειας. Επίσης, το τελευταίο δίμηνο, η ομάδα μας γυμνάζεται περισσότερες φορές, ανά βδομάδα, ενώ έχει προσθέσει στο ρόστερ της ορισμένους αξιόλογους παίκτες, όπως οι Δάνης, Ψυχογιός, Γιαννακούλιας, Μπράκας και Νούκας, οι οποίοι τη βοηθούν, σημαντικά, στην προσπάθεια της να πετύχει τον στόχο της. 

Συνεπώς, η ομάδα μας έχει αρχίσει να χτίζει τον επιθυμητό αγωνιστικό χαρακτήρα, ο οποίος αποτελεί γι’ αυτήν έναν μεγάλο σύμμαχο στην προσπάθεια να διατηρηθεί στην Α’ τοπική κατηγορία, έπειτα από το τέλος της χρονιάς. Μιας χρονιάς, κατά τη διάρκεια της οποίας η Θύελλα Κάτω Διμηνιού δε διαθέτει αναπτυξιακά τμήματα, έχοντας ρίξει το βάρος, αποκλειστικά, στην ποιότητα της ανδρικής ομάδας».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ