Το «gipedo.eu» καταγράφει την κίνηση εκσυγχρονισμού του συλλόγου! 

Ενέργεια ουσίας, κίνηση με νόημα ή και τα δύο μαζί; Ό,τι και να επιλέξει κάποιος από τα παραπάνω, ένα είναι το σίγουρο! Ο Φ.Σ. Κοζάνης βρίσκεται, εδώ και λίγο καιρό, σε περίοπτη θέση στην συνείδηση του κόσμου, καθώς έχει αρχίσει να δρέπει τους «καρπούς» μιας ωφέλιμης συνεργασίας… Αυτή δεν είναι άλλη από την στενή, πλέον, σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον σύλλογο από τη Δυτική Μακεδονία και τον Π.Α.Ο.Κ Θεσσαλονίκης, δείγμα των αγνών και σύγχρονων μεθόδων που ακολουθούν οι διοικήσεις των δύο σωματείων.

 

 

 

 

Η συνεργασία, λοιπόν, ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε επίπεδο Ακαδημιών, έχει, ήδη, ξεκινήσει, οι παλαίμαχοι «άσοι» του «Δικεφάλου» του Βορρά, Στέφανος Μπορμπόκης και Κυριάκος Αλεξανδρίδης, διατηρούν συνεχείς επαφές με την υπέροχη διοίκηση, Αγάπιου Γαβριηλίδη και ο δρόμος για την…εκτόξευση του Φ.Σ. Κοζάνης είναι ορατός… Οι εξελίξιμοι νεαροί παίκτες των ομάδων υποδομής του Φ.Σ. Κοζάνης θα περνούν από το «μικροσκόπιο» των έμπειρων ανθρώπων των «ασπρόμαυρων» με την προοπτική να φορέσουν κάποια στιγμή τη θρυλική φανέλα του Π.Α.Ο.Κ Θεσσαλονίκης και να απολαύσουν τη μαγεία που εκπέμπει ο μέλλον Πρωταθλητής Ελλάδας!

 

 

 

 

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορεί παρά να έχει γεμίσει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας τα στελέχη του Φ.Σ. Κοζάνης, τα οποία διαβλέπουν πως το «τούνελ» στο οποίο βαδίζει ο σύλλογος τους θα είναι, ολοένα, πιο φωτεινό έχοντας την στήριξη του Π.Α.Ο.Κ, ο οποίος τείνει να αλλάξει το «ρου» της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ