Με επαινετικά λόγια για την παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, στο ματς με αντίπαλο την Κοζάνη στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της «Σούπερ Λιγκ 2», συνδυάστηκε η πρόσφατη ομιλία του Προέδρου του σωματείου, Νίκου Τσεκούρα. Αναλυτικά, οι κουβέντες του ισχυρού άνδρα της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου!

«Χαρακτηριστικά, ο κ. Τσεκούρας αναφέρει τα εξής: «Το μέγεθος το όνομα και η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου δεν μας επιτρέπει να θεωρούμε επιτυχία την ισοπαλία.

Όμως το πάθος η αυταπάρνηση και η αγωνιστικότητα των παικτών μας στον σημερινό αγώνα μας κάνει υπερήφανους. Νέα παιδιά από τον Βόλο με φιλοδοξίες όνειρα και αγάπη για την ομάδα της Πόλης τους με την καθοδήγηση του προπονητού μας και των συνεργατών του έκαναν κατάθεση ψυχής και εμείς πρέπει να τους στηρίζουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σήμερα (σ.σ. χθες) τα παιδιά μας αποδείξανε ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα μεγάλα μπάτζετ».

Επίσης, στέκεται και στην παρουσία του κόσμου, σημειώνοντας: «Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού μας σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν συγκινητική. Τα παιδιά έχουν την ανάγκη της στήριξης του κόσμου. Γίνεται μια καθαρή και αξιοπρεπή προσπάθεια από όλους με δυσκολίες σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Αγαπώ λοιπόν την ομάδα μου την προστατεύω και την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ