Φανταστική ατμόσφαιρα, πληθώρα αθλητών, επισκεπτών και επώνυμων στελεχών, αγώνες επίδειξης μπασκετμπολιστών-τριών αλλά και αρκετά νόστιμα εδέσματα, περιλάμβανε η εντυπωσιακή εκδήλωση του Γ.Α.Ο. Πειραιά, η οποία διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο 13ο Γυμνάσιο της περιοχής, στα πλαίσια της τελετής λήξης της σεζόν 2022-2023. Τα υπεύθυνα στελέχη του εν λόγω σωματείου μίλησαν στο κοινό, μαγεύτηκαν τις αθλητικές ικανότητες των νεαρών παικτών του συλλόγου και στην συνέχεια απόλαυσαν τα υπέροχα γεύματα του γνωστού καταστήματος, «Με Μεράκι», κερδίζοντας το χειροκρότημα και την εκτίμηση του κόσμου. Ενός κοινού, το οποίο διασκέδασε με τη ψυχή του κατά τη διάρκεια της τρίωρης γιορτής του συλλόγου, όπως φανερώνεται μέσω των ακόλουθων «βίντεο», τα οποία προβάλει, σήμερα, στο κοινό του το www.planetface.gr .

Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των στελεχών του Γ.Α.Ο. Πειραιά, σχετικά με την συγκεκριμένη γιορτή.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση της Ακαδημίας μπάσκετ του Συλλόγου μας, για την λήξη της αθλητικής περιόδου 2022 – 2023.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας μέχρι το τέλος, το γήπεδο γέμισε με παιδικές – νεανικές φωνές και χαμόγελα, καθώς πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, απολαμβάνοντας ένα ωραίο θέαμα με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Μια γιορτή του μπάσκετ, καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες το διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο κ. Καρύδης Δημήτρης (Αντιδήµαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης Δ. Πειραιά), ο κ. Φωτιάδης Χρήστος (υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Α Πειραιά), η κ. Λεοτσάκου Άννα (υποψήφια βουλευτής ΚΚΕ – Α Πειραιά), οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πειραιά κ. Γκερλές Δημήτρης (συνδυασμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ») και Μόφορης Γρηγόρης (συνδυασμός «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ») καθώς και η κ. Κατσαντώνη Μαρία (Κοινοτική Σύμβουλος Ε’ Δημοτικής Κοινότητας).

Ευχαριστούμε τις παρακάτω επιχειρήσεις για την πολύτιμη συνεισφορά τους :

ΦΟΥΡΝΑΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (Πωλήσεις αυτοκινήτων / Γρ. Λαμπράκη 666 – Κερατσίνι)

MeΜeraki (Αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο / Ασκληπιού 54 – Πειραιάς)

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (Σούπερμάρκετ / Αντ. Π. Βλαχάκου 79 – Πειραιάς)

Ευχαριστούμε τα μέλη μας και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράσταση προς τον σύλλογο μας, καθώς και τους προπονητές μας για την πολύτιμη επαγγελματική και παιδαγωγική καθοδήγηση των αθλητών μας.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχε νόημα ύπαρξης ο ΓΑΟΠ. Παρόλο που οι δυσκολίες είναι πολλές και μεγάλες, καταφέρνουν να βρίσκουν τον τρόπο να τις ξεπερνούν, δίνοντας μαθήματα και σε εμάς ότι η αγάπη, η θέληση, η προσπάθεια, η υπομονή και η επιμονή είναι τα βασικά συστατικά για την επιτυχία.

Είμαστε υπερήφανοι για όλους/ες και τους υποσχόμαστε ότι με την πολύτιμη υποστήριξη και αρωγή της Δημοτικής Αρχής θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα (που είτε υπάρχουν είτε δημιουργούνται από τις αυξανόμενες ανάγκες του συλλόγου) και θα συνεχίσουμε να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ