Η Δέσποινα Κυδωνοπούλου στο «gipedo.eu»!

Παράλληλα με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Ε.Σ.Θ Ανδρών στην Ένωση της Ε.Π.Ε.Σ.Θ, η προπονήτρια του ανδρικού τμήματος, Μ.Α.Ο. Δημόκριτος, αναφέρθηκε στην εμπειρία της με την ομάδα τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά, το περιεχόμενο της επιστολής που έχει κοινοποιήσει η κα. Κυδωνοπούλου.

«Τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς για τον Μ.Α.Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ. Νιώθω πανευτυχής κ περήφανη που συνεργάστηκα με τόσο αξιόλογους ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ και Αθλητές σε μία υπέροχη χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές που μας ένωσαν

κ δύσκολες που μας ένωσαν ακόμη περισσότερο και δείξαμε ότι είμαστε ΟΜΆΔΑ με ουσία, αφού αυτό ήταν και το βασικό συστατικό για την είσοδο μας στα play off. Πετύχαμε τον στόχο μας κατακτώντας την 4η θέση στο πρωτάθλημα και κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Δεν έχω παρά να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους αθλητές μου: Στράτο Μακρίδη, Μίλτο Μποσγα, Γιαννη Φραγκιουδακη, Κλεαρχο Κάλφα, Θάνο Ατματζακη, Ίκαρο Σαββόπουλος, Θέμη Παπαθανασίου, Χάρη Λοϊζίδη, Δημήτρη Μαστιγοπουλο, Χάρη Μποτσης και τον Κωνσταντίνο Πατσινακιδη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Βασίλη Κατωποδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ