Ο ΠΑΟΚ δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα της περσινής σεζόν!

 

 

Το τεράστιο πρόβλημα, το οποίο αντιμετώπισε, πέρσι, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με το «Financial Fair Play», δε θα υπάρχει τη νέα σεζόν! Η διοίκηση του «Δικεφάλου» του Βορρά έχει καταφέρει να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να εισπράξει το σημαντικό ποσό των, περίπου, 20.000.000 ευρώ, μέχρι το πέρας της σεζόν, προκειμένου να μπορεί να ξοδεύει μεγάλα χρηματικά ποσά για την απόκτηση καινούργιων ποδοσφαιριστών.

Οι «ασπρόμαυροι» παράγοντες θα εισπράξουν, περίπου, 8.000.000 ευρώ από την συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό, «NOVA», αλλά και περίπου 3.000.000 ευρώ από τη διοίκηση της Κολωνίας για την πώληση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Λημνιού. Επίσης, η διοικούσα επιτροπή του «Δικεφάλου» του Βορρά έχει, ήδη, εξασφαλίσει το χρηματικό ποσό των, περίπου, 8.000.000 ευρώ από την πρόσφατη πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του «Europa League» και απομένει η είσπραξη, περίπου, 1.000.000 ευρώ, ακόμα, ώστε να λυθεί το πρόβλημα του συλλόγου με το «F.F.P»!

Κάτι τέτοιο θα συμβεί, άμεσα, εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πουλήσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με το ποσό του 1.000.000 ευρώ, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να αντλήσει περισσότερα εκατομμύρια ευρώ, αν προκριθεί στη φάση των «πλέι-οφ» του «Τσάμπιονς Λιγκ». Συνεπώς, αν ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την Μπενφίκα θα εισπράξει, περίπου, 5.000.000 ευρώ και θα διεκδικήσει την είσπραξη, επιπλέον, 25.000.000 ευρώ σε διπλό παιχνίδι με αντίπαλο την Κρασνοντάρ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το μέλλον του ΠΑΟΚ προδιαγράφεται πιο ευοίωνο απ’ ότι την περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα αποκλείστηκε από τους ομίλους του «Europa League» από την Σλόβαν Λίμπερετς και συνάμα δεν μπόρεσε να πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή με σημαντικό χρηματικό ποσό, πλην του Ευθύμη Κουλούρη.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ