Ο Δημήτρης Λέκκας στο “gipedo.eu“!

Στον προγραμματισμό της ιστορικής ομάδας, Π.Α.Σ Κορίνθου, αναφέρθηκε, πρόσφατα, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου, Δημήτρης Λέκκας! “Η ομάδα μας έχει εισέλθει σε καλύτερο δρόμο, τον τελευταίο καιρό, ευελπιστώντας να καταξιωθεί, ξανά,  στον αθλητικό χώρο! Σίγουρα, η συμμετοχή του ιστορικού σωματείου, Π.Α.Σ. Κορίνθου, στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας δεν αρμόζει στον σύλλογο μας, ο οποίος ελπίζει σε καλύτερες ημέρες στο εγγύς και μακρινό μέλλον! Η ομάδα μας στελεχώνεται από πολλούς νεαρούς παίκτες, ενώ διαθέτει στις τάξεις της έναν αξιόλογο προπονητή, τον κ. Βασιλόπουλο! Ο κ. Βασιλόπουλος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Π.Α.Σ. Κορίνθου και θα αποχωρήσει από το σωματείο μας, όποτε αυτός το θελήσει! Ο σύλλογος μας έχει λύσει πολλά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν ο Π.Α.Σ Κορίνθου, ενώ έχει χαράξει τριετές πλάνο, με την προοπτική να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες! Η αγάπη όλων μας για τον Π.Α.Σ. Κορίνθου είναι δεδομένη και άπαντες ελπίζουμε σ’ ένα καλύτερο… αύριο για τον σύλλογο μας’. 

Συνεργασία προοπτικής!

Με την Ακαδημία Λεχαίου συνεργάζεται, εδώ και μερικούς μήνες, ο ιστορικός σύλλογος, Π.Α.Σ. Κόρινθος! Τα στελέχη του συγκεκριμένου σωματείου ελπίζουν πως η συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου που διαθέτει ο προπονητής τους, Γιάννης Βασιλόπουλος, στην περιοχή του Λεχαίου, θα βοηθήσει ,σημαντικά, στην προσπάθεια που καταβάλουν για την ανάπτυξη του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα.

Χέρια με Βασιλόπουλο!

Ο Γιάννης Βασιλόπουλος πρόκειται να προπονεί την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Κορίνθου τη νέα σεζόν! Ο έμπειρος προπονητής έχει, ήδη, ανανεώσει την συνεργασία του με τα στελέχη του συλλόγου, εν όψει της επόμενης χρονιάς. 

“Ρουκέτες” στην Συνέλευση!

Πριν λίγο καιρό, τα στελέχη του Π.Α.Σ. Κορίνθου προχώρησαν στη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, αναλύοντας, ξεχωριστά, κάθε υπόθεση που αφορά το ιστορικό σωματείο! Το κοινό της ιστοσελίδας μας μπορεί να παρακολουθήσει, μέσω του ακόλουθου “λινκ”, αρκετά πλάνα από την συγκεκριμένη Συνέλευση.

 https://www.youtube.com/watch?v=zU3Kvf3Wd-M

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ