Η ανακοίνωση του Προέδρου του σωματείου, Γρηγόρη Καλαντζής!

 

 

Τη δική του θέση, σε όσα διαδραματίστηκαν, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Α.Ο. Τερψιθέας και τον Ηρακλή Περιστερίου, ανέφερε, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης, ο διοικητικός ηγέτης του ιστορικού σωματείου, Γρηγόρης Καλαντζής. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου.

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ηρακλή Περιστερίου θέλουμε με αυτή την ανακοίνωση να αναφερθούμε για τελευταία φορά στα έκτροπα που συνέβησαν στο γήπεδο της Τερψιθέας την προηγούμενη αγωνιστική στην μεταξύ μας αναμέτρηση. Πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί κάποιες στρεβλώσεις ή υπερβολές στα λεγόμενά μας, δεν έχουν ειπωθεί όμως ψέματα, τα βίντεο άλλωστε που υπάρχουν και έχουν δημοσιευθεί “μιλούν” από μόνα τους. Ουδέποτε θεωρήσαμε την ΕΠΣΑ, τον παρατηρητή και τους διαιτητές συνυπεύθυνους στα έκτροπα και στις σκηνές βίας που εμείς βιώσαμε και ο υπόλοιπος κόσμος παρακολούθησε. Εν αντιθέσει, η αναφορά μας στην ΕΠΣΑ έγινε προκειμένου να επιληφθεί της κατάστασης, ως αρμόδια για το ποδόσφαιρο μας, τιμωρώντας αυστηρά τους υπαίτιους και καταδικάζοντας τα γεγονότα αυτά.

Ως Νέα διοίκηση στον Ηρακλή Περιστερίου, όχι όμως και ως νέα μέλη στον χώρο του ποδοσφαίρου, λειτουργούμε με υπέρμετρο ζήλο και διάθεση προσφοράς στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και αν κάποιος μπορεί να μας κατηγορήσει για κάτι είναι για τον ρομαντικό τρόπο με τον οποίο θέλουμε να βλέπουμε το ποδόσφαιρο μας. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να πρεσβεύουμε την αθλητική άμιλλα, την ευγένεια και το αθλητικό πνεύμα και η έδρα μας θα συνεχίσει να είναι το ίδιο φιλόξενη προς φιλάθλους και διοικούντες των αντίπαλων σωματείων. Όπως έχουμε πολλάκις αποδείξει, είμαστε στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων να συνεισφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος με αθλητικού όρους. Μετά τιμής, Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ηρακλή Περιστερίου».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ