Η συνέντευξη του Προέδρου του σωματείου, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, στο «gipedo.eu»!

 

Τα μελλοντικά σχέδια του, με σκοπό την προοδευτική ρότα της Καστοριάς, αποκάλυψε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο έμπειρος διοικητικός ηγέτης των «γουναράδων», Παναγιώτης Ουσταμπασίδης.

«Εγώ έχω θητεύει στον διοικητικό θώκο της Καστοριάς αρκετά έτη σε διαφορετικές, όμως, αγωνιστικές περιόδους. Όταν ο ιστορικός μας σύλλογος βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής, ήμουν εγώ αυτός ο οποίος αναλάμβανα με κάθε ρίσκο τη διοίκηση του σωματείου, προκειμένου να σωθεί το σωματείο μας. Το ίδιο έπραξα, το περασμένο καλοκαίρι, όταν συνέβαλα τα μέγιστα για τη δημιουργία του συλλόγου με νέο Α.Φ.Μ στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

 

 

 

Ο σύλλογος μας ονομάζεται, πλέον, Α.Γ.Σ.Ν. Καστοριάς και ευελπιστεί να βιώσει μεγάλες στιγμές στο μέλλον. Αυτό θα συμβεί εφόσον ευδοκιμήσει η συνεργασία μας με τη διοίκηση ενός αλβανικού σωματείου, το οποίο μετέχει στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της «Σούπερ Λίγκας 1»! Οι δύο πλευρές προγραμματίζουμε την έναρξη μιας σοβαρής συνεργασίας, η οποία θα ωφελήσει τους δύο συλλόγους, με την προοπτική, φυσικά. Να εκσυγχρονιστεί, σε μεγάλο βαθμό, το σωματείο μας. Σκοπός μας είναι η…εκτόξευση της Καστοριάς μέχρι τον… μαραθώνιο της «Σούπερ Λιγκ 2», εκτός και αν η τοπική κοινωνία αρκείται στην καθιέρωση της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο μπορεί να ανέλθει σε δύο έτη από σήμερα. Είμαι, λοιπόν, αποφασισμένος να πράξω ό,τι καλύτερο μπορώ για την αναβάθμιση της Καστοριάς, με την οποία θα ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω».

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ