Με αφορμή το περιεχόμενο γνωστής ιστοσελίδας, περί βιαιοπραγίας και σωματικής βλάβης προς τον προπονητή της Ειρήνης Πετρούπολης, τα στελέχη της Αναγέννησης Πετρούπολης έχουν εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Αναγέννηση Πετρούπολης – Ανακοίνωση

Το Δ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίαιης συμπεριφοράς και έχει πράξει, ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών από όπου και αν προέρχονται.

Συγκεκριμένα σχετικά με το συμβάν της 16ης Μαρτίου 2023 όπου φέρονται να συνεπλάκισαν οπαδοί της ομάδας μας με προπονητή έτερης ομάδας της Πετρούπολης,

Σας δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με το σαιτ enikos.gr όπου αναφέρονται παρακάτω περιστατικά

“Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο πρόεδρος της ομάδας «Αναγέννηση Πετρούπολης» μαζί με άλλους τρεις παράγοντες και 15 ακόμη άτομα, «μπούκαραν» το απόγευμα της Πέμπτης 16/3 στο γήπεδο ποδοσφαίρου “Αλκυών” όπου είχε προπόνηση η αντίπαλη ομάδα «Ειρήνη Πετρούπολης” και επιτέθηκαν στον 31χρονο προπονητή.

Αφού τον χτύπησαν με μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα, τράπηκαν σε φυγή.”

Σας δηλώνουμε ότι το εν λόγον περιστατικό είναι ψευδές αβάσιμο και αναληθές, καθώς οι παράγοντες της Αναγέννησης Πετρούπολης ουδέποτε έχουν εμπλακεί στο εν λόγο συμβάν καθώς και σε αντίστοιχα περιστατικά βίας. Το Δ.Σ επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα κατά παντός υπεύθυνου.

#anagennisipetroupolis #anagennisipetroupolis_fc #anakinosi #announcement #footballteam».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ