Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου, έχοντας ως συνεργάτη τον διεθνή πρώην ποδοσφαιριστή, Στέλιο Βενετίδη! Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική της ΝΙΚΗΣ.

Βοηθός του θα είναι ο στενός του συνεργάτης Στέλιος Βενετίδης, ο οποίος στην καριέρα του ως παίκτης έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας (2002, 2003, 2005, 2006 με τον Ολυμπιακό) και τέσσερα Κύπελλα (2001 με ΠΑΟΚ, 2005, 2006 με Ολυμπιακό και 2007 με ΑΕΛ). Φυσικά, ήταν μέλος και της χρυσής γενιάς της Εθνικής μας, η οποία το 2004 κατέκτησε το Euro στην Πορτογαλία.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ