Το www.planetface.gr παρουσιάζει στο κοινό του, μέσω της υπέροχης ιστοσελίδας, https://www.georgepapadimitriou.gr/ , ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κυρίου, Γιώργου Παπαδημητρίου. Παράλληλα, η ιστοσελίδα μας εύχεται στον ίδιο καλή επιτυχία στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, ελπίζοντας πως ο συνδυασμός του θα βοηθήσει στην εξέλιξη τα περιοχής των Βορείων Προαστίων.

«Γεννήθηκα στης 3 Απριλίου 1980 και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Αττικής με τους γονείς μου Αναστάσιο και Ελένη και τη μικρότερη αδελφή μου Ελίνα.
Από μικρός μου άρεσε να παίζω στην οικογενειακή επιχείρηση (φορτηγά και πρέσες σκυροδέρματος). Όταν μεγάλωσα, συνέχιζα να πηγαίνω εκεί ως εργαζόμενος, ενισχύοντας την οικογενειακή μας επιχείρηση.

Τελείωσα στο πρώτο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής και στις Πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχα την εισαγωγή μου στο πολυτεχνείο Κρήτης, στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Παράλληλα με τις σπουδές μου ανέπτυξα έντονη ενασχόληση με τα κοινά, εκπροσωπώντας τους συμφοιτητές μου στα όργανα συνδιοίκησης του Πολυτεχνείου.

Υπήρξα υπότροφος του ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου έγινα δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές μου 2 χρόνια αργότερα.
Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Υπήρξα εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος . Από το 2016 έως σήμερα είμαι υπεύθυνος θεμάτων υγείας στοΤΕ και εκπρόσωπος του στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας [ΚΕΣΥ] ως τακτικό μέλος.


Παράλληλα την περίοδο 2013-15 διετέλεσα Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου ΚΑΤ.
Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι τα τελευταία δεκατρία χρόνια, καθώς εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας από το 2006.
Την περίοδο 2008-2010 διετέλεσα Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, ενώ την περίοδο 2010-2011 Αντιδήμαρχος καθαριότητας.
Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Άντα Καμπέρη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ