Ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Μαυρελης, συνεχίζει να υπηρετεί τον σύλλογο!

 

Το «μπαράζ» με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς από τα στελέχη του Α.Ο. Λεχαίου! Οι οργανωτικοί διοικούντες του εν λόγω σωματείου από τον Νομό Κορινθίας προχώρησαν, προ ημερών, στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον αμυντικό και μέσο, Δημήτρη Μαυρέλη, προχωρώντας, μάλιστα, στην έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης.


«Πριν από 15 χρόνια όντας μολις 17 ετών ήρθε από τον ΗΡΑΚΛΗ ο Δημήτρης όπου και βρήκε την δεύτερη οικογένεια του..έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα μας! Ψυχή,σώμα, πόδια, κεφάλι όλα.

 

 

Ο μονος στο ρόστερ που έχει πάρει πρωτάθλημα και άνοδο..έκανε ένα μικρό διάλειμμα για 1,5 μισό από τον Α.Ο. Λουτρακίου και επέστρεψε ξανά στην ομάδα της καρδιάς του τον Δεκέμβριο. Αγωνίζεται κυρίως σαν αμυντικό χαφ όμως φέτος μόλις ήρθε ο προπονητής μας τον έβαλε τελευταίο αμυντικό (σκούπα όπως λέει) και για 5 παιχνίδια πριν την διακοπή απέδωσε 1000% σωστή επιλογή! Καθαρό μυαλό,σωστές μεταβιβάσεις και σύρτες και ψηλές,τρομερά τάκλιν και άπειρες μάχες!αυτός είναι ο Μήτσος».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ