Σε εποχές Μανάβη και Νικόλα κάτι τέτοιο θα έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα από Ατρόμητο Αθηνών, Άρη και Ιωνικό, όπως και η αδυναμία του να κερδίσει την Α.Ε. Λάρισας, η οποία συμμετέχει, φέτος, στην «Σούπερ Λιγκ 2», δεν αρκούν για να αρθεί η στήριξη των στελεχών της Θύρας 4 προς το πρόσωπο του προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέκου!

Με δεδομένο, λοιπόν, πως η θέση του προπονητή της α’ ομάδας του ΠΑΟΚ έμοιαζε, επί σειρά δεκαετιών, με «ηλεκτρική καρέκλα» η οποία προκαλούσε…ηλεκτροπληξία σε κάθε κόουτς, ακόμα και όταν η ομάδα απέφευγε τις ήττες, το περιεχόμενο της ακόλουθης ανακοίνωσης έχει προκαλέσει έντονη εντύπωση στο αθλητικό κοινό. Πόσο μάλλον στα άτομα, τα οποία έχουν βιώσει τις εποχές στις οποίες η Θύρα 4 «κυβερνούταν» από τους γνωστούς οπαδούς του «Δικέφαλου» του Βορρά, Μανάβη και Νικόλα, όταν η λέξη στήριξη σε ανάλογα αποτελέσματα θα έμοιαζε με ουτοπία…

«Ο ΠΑΟΚ σήμερα, και λυπόμαστε πολύ που το θα το πούμε, μας προκαλεί θλίψη. Η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας είναι δυσανάλογα της τεράστιας δυναμικής του συλλόγου, και η κατρακύλα φαίνεται να μην έχει σταματημό σε όλα τα επίπεδα. Είναι θλιβερό, αλλά γυρίζουμε σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου, που κάθε χωριό και κάθε ομάδα γειτονιάς ζούσε το όνειρο απέναντί μας.

Δυστυχώς η κατάσταση δεν αλλάζει με δύο καλές μεταγραφές το χειμώνα. Η ομάδα εδώ και 2+ χρόνια βαδίζει στη μετριότητα. Χωρίς τεχνικό διευθυντή, χωρίς ξεκάθαρο μπατζετ, χωρίς πλάνο. Κόντρα στο κλίμα που περνούν τα διάφορα παπαγαλάκια στηρίζουμε τους υπάρχοντες παίκτες (γιατί αυτούς έχουμε) και τον προπονητή μας (γιατί έχει αποδείξει την αξία του και του έχουμε εμπιστοσύνη). Η εύκολη λύση θα ήταν να πέσουμε πάνω τους, αλλά η αιτία του κακού δεν προέρχεται από εκεί. Πρέπει όμως και αυτοί να καταλάβουν οτι και η υπομονή εχει τα όρια της.

Παραθέτουμε προς υπενθύμιση πάντων, κάποιες σκέψεις μας το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο οργανισμός ΠΑΟΚ πανηγύριζε την αγχωτική πρόκριση επι κάποιας μπυραρίας του συμπαθέστατου Δουβλίνου. Για την ιστορία, εκείνες τις ημέρες σε συνάντηση του με τους συνδέσμους, ο Υπεύθυνος κάτι Αορίστου Κυριάκος Κυριάκου έβαζε στοίχημα και υπέγραφε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους καλούμε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, να μην ξεχάσουν τη Δευτεριάτικη ενημέρωση για το νέο γήπεδο που θα βοηθήσει το στόχο της αυτάρκειας (Μπατατούδικη φρασεολογία) και την ανακοίνωση της μετακόμισης της ομάδας στο Στάδιο των Σερρών. Όλα πάνε καλά».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ