Ο Πρόεδρος του σωματείου, Θοδωρής Αθανασόπουλος, στο «gipedo.eu»!

 

Για πολύ κόσμο, αποτελεί τον «αρχιτέκτονα» της Θύελλας Περιστερίου, σ’ ένα άθλημα για χάρη του οποίου έχει αφιερώσει, σχεδόν, όλο του τον βίο! Γι’ εμάς, όμως, ο διοικητικός ηγέτης του εν λόγω σωματείου δεν αντιπροσωπεύει, απλά, τον θεμελιωτή του ιστορικού αυτού συλλόγου, αλλά  τη «ψυχή» και τη ζωντανή ιστορία αυτού στο αθλητικό προσκήνιο. Άλλωστε, ο Πρόεδρος της «πράσινης αρμάδας», και πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής αρκετών σωματείων, Θοδωρής Αθανασόπουλος, γνωρίζει όσο λίγοι τον τρόπο λειτουργίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και γι’ αυτό το μεγαλοπρεπές έργο του στον αντίστοιχο χώρο μοιάζει με ωραίο «δώρο», το οποίο έχει γίνει αντιληπτό σε πολύ κόσμο. Πόσο μάλλον σ’ εμάς, οι οποίοι επιθυμούμε να φιλοξενούμε τις δηλώσεις ορισμένων «εργατών» του αθλητισμού και βιοπαλαιστών του κοινωνικού χώρου, όπως φανερώνεται μέσα από τα παρακάτω λεγόμενα του κ. Αθανασόπουλου.

«Η Θύελλα Περιστερίου διαγράφει, φέτος, εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, όντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό οφείλεται στην σωστή δουλειά, η οποία έχει γίνει στην ομάδα από τον προπονητή αυτής, κ. Κώστα Δημόπουλο, στην ποιότητα των παικτών, αλλά και στην ορθή οργάνωση του συλλόγου από τα στελέχη της διοίκησης. Ας μη λησμονούμε, άλλωστε, πως ο κ. Δημόπουλος βρίσκεται στον σύλλογο μας από το έτος 2006 μέχρι σήμερα, με εξαίρεση δύο, μόνο σεζόν, όταν συνεργάστηκε με τον Αίαντα Αθηνών και εμείς με τους προπονητές, Βασίλη Βόγλη, Άγγελο Ιακωβάκη και Δημήτρη Καρυώτη.

Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, θα σας πω πως η Θύελλα Περιστερίου θα μπορούσε να ανέλθει στη Β’ τοπική κατηγορία, αν δεν είχε ηττηθεί από τον Α.Ο, Υμηττού στον αγώνα «μπαράζ» το έτος 2017, όταν βολευόταν με δύο, μάλιστα, αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία).  Παρ’ όλα αυτά, το σωματείο μας συνέχισε, επίμονα, τον αγώνα του και παράλληλα με την επιστροφή του κ. Δημόπουλου στην τεχνική ηγεσία του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο, το οποίο βρίσκεται, αυτόν τον καιρό, στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η Θύελλα Περιστερίου έχει, ουσιαστικά, αγκαλιάσει την συμμετοχή της στους αγώνες για τη φάση των «πλέι-οφ» ανόδου, στην οποία θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Εν συνεχεία, οι τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο θα κοντραριστούν σ’ ένα «μίνι» Πρωτάθλημα, με την προοπτική να προκύψουν οι δύο ομάδες από κάθε τετράδα, οι οποίες θα προβιβαστούν στην Α’ τοπική κατηγορία.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ως οχτώ, συνολικά, συγκροτήματα θα ανέλθουν στον επόμενο… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, με την ευχή, φυσικά, η Θύελλα Περιστερίου να είναι μεταξύ αυτών», ήταν, πρόσφατα, τα πρώτα λόγια του κ. Θοδωρή Αθανασόπουλου, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια στον προγραμματισμό του αγαπημένου του συλλόγου.

 

«Η ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα της Θύελλας Περιστερίου εδρεύει στο γήπεδο του Ηφαίστου και στο αντίστοιχο γήπεδο της Χρυσούπολης, στα οποία, φυσικά, συστεγάζονται αρκετές, ακόμα, ομάδες. Εντούτοις, είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως το γήπεδο του Ηφαίστου βρίσκεται πλησίον του μετρό της Ανθούπολης, γεγονός το οποίο επιτρέπει σε αρκετούς αθλητές μας να μετακινούνται άμεσα προς αυτό ή να φεύγουν απ’ αυτό με προορισμό τον τόπο διαμονής τους. Επιπλέον, ο αγωνιστικός χώρος του συγκεκριμένου γηπέδου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό θα πρέπει να απονείμω τις ευχαριστίες μου στα μέλη της Δημοτικής Αρχής, Παχατουρίδη, Πλέστη και Δημητρίου, οι οποίοι έχουν μεριμνήσει για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης υπόθεσης.  

Ακόμα, σημαντική παράμετρος για την πραγματοποίηση της καλής πορείας της ομάδας αποτελεί, δίχως άλλο, η επιστροφή ορισμένων ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό του ανδρικού τμήματος, ύστερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συγκροτήματος από τον Κώστα Δημόπουλο, για δεύτερη φορά.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, την κατάσταση, η οποία επικρατεί στο φυτώριο της Θύελλας Περιστερίου, το σωματείο μας απαριθμεί πέντε αναπτυξιακά συγκροτήματα (Κ6, Κ8, Κ10, Κ14, Κ16), τα οποία καθοδηγούνται από τον κ. Γιώργο Νταλίπι, ο οποίος αποτελεί τον συνεργάτη του κ. Δημόπουλου στο «τιμόνι» της α’ ομάδας. Τα συγκροτήματα υποδομής της Θύελλας Περιστερίου στεγάζονται στο παλιό γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Περιστερίου και δε διαθέτει, ακόμα, τάπητα!!!

Παρ’ όλα αυτά, εγώ έχω αναλάβει την  συντήρηση του συγκεκριμένου χώρου και περιμένω, αγωνιωδώς, την έναρξη των έργων για την ανακατασκευή αυτού, κάτι το οποίο θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα στέγης για τις ομάδες ποδοσφαίρου του Δήμου Περιστερίου. Γενικότερα, λοιπόν, μπορώ να πω με πάσα βεβαιότητα πως η Θύελλα Περιστερίου έχει αλλάξει επίπεδο! Αυτό, άλλωστε, είναι καταφανές και από το γεγονός πως η ανδρική μας ομάδα γυμνάζεται τέσσερις φορές κάθε βδομάδα (τρεις φορές σε ολόκληρο γήπεδο και δύο φορές σε μισό), από τις 22.00 μέχρι τις 23.30».  

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ