Μια ομάδα ιστορική, σε μια νέα εποχή, με ίδιο προπονητή και νοοτροπία εξαιρετική. Πρόκειται, φυσικά, για τον Α.Σ Ποντίων Δραπετσώνας, ο οποίος μετέχει, διαχρονικά, στις τοπικές κατηγορίες της Ε.Π.Σ. Πειραιά, με ιδιαίτερο δυναμισμό και σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία τρία έτη, δια χειρός του οργανωτικού προπονητή, κυρίου Αλέξανδρου Γκρέκου. Ενός κόουτς, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με την άνθιση του ποδοσφαιρικού συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα, έχοντας ως σημαντική παρακαταθήκη την ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών παικτών μέσα από τα…σπλάχνα του Α.Σ. Ποντίων Δραπετσώνας. Των ποιοτικών «ρούκηδων», οι οποίοι ξεδιπλώνουν, καθημερινά, τις άφθονες αθλητικές τους δυνατότητες εντός των αγωνιστικών χώρων, έχοντας ως αρωγούς στις προσπάθειες τους τους Φώτη Μαστρογιαννούδη και Γιώργο Τσέρο και προσφέροντας συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας στους υποστηρικτές τους, οι οποίοι απολαμβάνουν το ποδοσφαιρικό τους…ταπεραμέντο στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιά. Σε μια κατηγορία στην οποία, φέτος, η ανδρική ομάδα τερμάτισε εντός της πρώτης εξάδας, πέρσι συμμετείχε στη διαδικασία των «μπαράζ» ανόδου και εν όψει της επόμενης σεζόν (2023-2024) επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις. Στεγασμένη στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Δραπετσώνας, «καταπίνει», διαρκώς, σα…φουγάρο τον ιδρώτα από τα αμέτρητα χιλιόμετρα της σύγχρονης προετοιμασίας, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή, Παναγιώτη Παρασκευόπουλου, έχοντας, πάντα, την στήριξη του αγέρωχου «εργάτη» του αθλητισμού και Πρόεδρο της, κύριο, Παναγιώτη Λουρίδα, ο οποίος παρακολουθεί με συγκίνηση την πλειάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών της «οικογένειας» του Α.Σ Ποντίων Δραπετσώνας, όπως τον, Φώτη Μαστρογιαννούδη, τον Σίμο Πάτερο, τον Χρήστο Μπεκιάρη και τα υόλοιπα μέλη του συμβουλίου, προσμένοντας, καρτερικά, στην περαιτέρω αναβάθμιση του σωματείου.
Αυτή, η οποία στηρίζεται στην ποιότητα της νεανικής «αρμάδας» του κόουτς, Αλέξανδρου Γκρέκου, στις δυνατότητες μερικών έμπειρων ποδοσφαιριστών, όπως και στη θηλυκή λάμψη, η οποία ακτινοβολεί όλο το πεδίο της περιοχής, χαρίζοντας ευχάριστες στιγμές στο κοινό της με την παρουσία της στο γυναικείο Πρωτάθλημα.

Το www.planetface.gr επισκέφθηκε, την Τετάρτη το βράδυ, το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Δραπετσώνας και αποθανάτισε ορισμένες στιγμές από τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους Πόντιους Δραπετσώνας και την Καστέλα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ