Το «gipedo.eu» καταγράφει σημαντικές πληροφορίες για τη βετεράνο «άσο» της χώρας μας!

 

Η αγάπη για τον αθλητισμό την οδήγησε από μικρή ηλικία στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο! Το άφθονο ταλέντο της στο αντίστοιχο σπορ επέτρεψε, προ πολλών ετών, στην ίδια να προκαλέσει εντύπωση στο ευρύ κοινό και να γευτεί, δικαιωματικά, το «νέκταρ» των προσωπικών και συλλογικών επιτυχιών. Ο λόγος για την παλαίμαχο μέσο και επιθετικός, Τασία Παπαδοπούλου, για την οποία η ιστοσελίδα μας κάνει, σήμερα, ειδική μνεία.

 

Η Τασία Παπαδοπούλου ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα από την Καβάλα 86’, η οποία αποτελεί τη μοναδική εκπρόσωπο του Νομού Καβάλας στα εκάστοτε γυναικεία Πρωταθλήματα Ελλάδας! Η συγκεκριμένη παίκτρια, η οποία αγωνίστηκε στις θέσεις της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής υπό τις οδηγίες της «ψυχής» του συλλόγου, Σούλη Ρουμελιώτη, πρόσφερε τις υπηρεσίες της στους «Αργοναύτες» δέκα (10), ολόκληρα, έτη. Το καλοκαίρι του έτους 2010, η Τασία έλαβε την απόφαση να πει «αντίο» στον «κυανόλευκο» σύλλογο και επόμενος «σταθμός» στην καριέρα της έξοχης πρώην αθλήτριας ήταν οι Αμαζόνες Δράμας, τις οποίες καθοδηγούσε, τότε, ο Φώτης Χατζηκυριάκου. Στον μακεδονικό σύλλογο, η Παπαδοπούλου συνεργάστηκε και με τους προπονητές Τερζή και Φιλίππου, ενώ την Άνοιξη του έτους 2018 αποφάσισε να τερματίσει την αξιόλογη αθλητική της καριέρα με την ιδιότητας της παίκτριας ποδοσφαίρου.

Στη διάρκεια των δύο δεκαετιών, στις οποίες η Τασία θήτευσε ως αθλήτρια στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχει να θυμάται με περηφάνια την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας με την Καβάλα 86’ (2001), όπως και την παρουσία της ομάδας στη διοργάνωση του «Τσάμπιονς Λιγκ». Ανάλογη, όμως, εμπειρία, η Τασία Παπαδοπούλου βίωσε και στις Αμαζόνες Δράμας, καθώς στέφθηκε δύο φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας και φυσικά μετείχε στον μεγαλύτερο τη τάξη θεσμό ανά τον κόσμο. Ακόμα, η γεννηθείσα το έτος 1986, αλλά και υποστηρίκτρια της Α.Ε.Κ. Αθηνών, αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας, η οποία συμμετείχε στην αντίστοιχη διοργάνωση του έτους 2004, η οποία έλαβε χώρα στην Ελλάδα, προσφέροντας ιδιαίτερη τιμή στην ίδια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ