Σε μια, άκρως, πετυχημένη ενέργεια έχουν προβεί, τις τελευταίες ημέρες, τα στελέχη της Ε.Ο.Π.Ε και οι αρμόδιοι φορείς του συλλόγου πετοσφαίρισης, Α.Σ. Νεμέας. Κάτι το οποίο φανερώνεται μέσα από την ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία έχει εκδοθεί από τους εκπροσώπους των δύο πλευρών και έχει ανακοινωθεί στην υπέροχη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

«Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. Νεμέας Κώστας Μπαναγής και ο Έφορος του βολεϊκού τμήματος Παναγιώτης Ρογκάκης, προκειμένου να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο και τον Εκτελεστικό Διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο.

Θέμα συζήτησης ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος στο Δήμο Νεμέας με την διεξαγωγή διοργανώσεων αλλά και την βελτίωση του υπάρχοντος προπονητικού κέντρου που χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια οι Εθνικές ομάδες, σε συνεργασία με τον Δήμο Νεμέας και τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο αλλά και το τοπικό σωματείο.

Επίσης, συμφωνήθηκε με τον Α.Σ. Νεμέας να πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης η προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων, ενόψει του Βαλκανικού αγοριών Κ17 που θα γίνει τις ημερομηνίες 18-22 Ιανουαρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ