Ο προπονητής του σωματείου, Κρυστάλης Παντελής, στο «gipedo.eu».

 

Στην καρδιά του Δήμου Βισαλτίας, ένας αθλητικός σύλλογος φανερώνει, καθημερινά, τη δική του κυριαρχία, έναν ανυπέρβλητο δυναμισμό στον αθλητισμό, δείγμα του ότι δίκαια αποτελεί ένα από τα καμάρια του Νομού Σερρών! Καθοδηγούμενος από μια ομάδα ανθρώπων, η οποία συμβάλει, καθημερινά, για την υπεράσπιση των αθλητικών τους δικαιωμάτων, αλλά και από έναν νεαρό προπονητή, ο οποίος γυμνάζει δύο ομάδες διαφορετικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο και βόλεϊ), η Κοινότητα της Μαυροθάλασσας έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή κοινωνική μορφή, όπως μας ανέφερε, προ ημερών, ο κόουτς της ομάδας, Κρυστάλης Παντελής!

 

 

«Τα τελευταία έτη, συνεργάζομαι με τα στελέχη των Κανονιέριων, οι οποίοι εδρεύουν στην περιοχή της  Μαυροθάλασσας Σερρών. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να αναπτύσσω τον σύλλογο σε επίπεδο Ακαδημιών. Συγκεκριμένα, γυμνάζω μια ομάδα αναπτυξιακών ποδοσφαιρικών τμημάτων, αλλά και ορισμένα συγκροτήματα πετοσφαίρισης. Περίπου 35 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι επανδρώνουν τον αθλητικό σύλλογο, Άρη Μαυροθάλασσας, καθοδηγούνται απ’ εμένα με την ευχή να βελτιώνουν, διαρκώς, τις αδυναμίες τους. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω το έργο μου στον εν λόγω σύλλογο

 

 

«Η ποδοσφαιρική μου καριέρα είχε αφετηρία τις ομάδες Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Σταυρού Σερρών. Καθοδηγήθηκα, επί σειρά ετών, από τους προπονητές, Μποίκογλου, Παπαδόπουλο και Λεωντιάδη, εισπράττοντας πολύτιμες γνώσεις από τους συγκεκριμένους κόουτς. Εν συνεχεία, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στον ΠΑΟΚ Τραγύλου Σερρών και εν συνεχεία στην Α.Ε.Δήμου Τραγύλου, η οποία αποτέλεσε την συνέχεια του ΠΑΟΚ Τραγύλου. Στο εν λόγω σωματείο, συνεργάστηκα με τους προπονητές, Δημήτρη Νικολαίδη και Στέλιο Μπέκα, ενώ στην συνέχεια εντάχτηκα στο ρόστερ του Ίασμου Κομοτηνής.

 

 

Με την συγκεκριμένη ομάδα, συμμετείχα στο πάλαι ποτέ Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεργαζόμενος με τον προπονητή, Κώστα Κατσαρίδη, ενώ στην συνέχεια πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην ομάδα Νέων του Πανθρακικού, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Ζόραν Στοίνοβιτς. Ακολούθως, εντάχτηκα στο ρόστερ του Αιχίνου Ξάνθης, συνεργαζόμενος με τον προπονητή, Απόστολο Κουτρουλό, ενώ στην συνέχεια υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην πόλη της Τρίπολης. Εν συνεχεία, μετατέθηκα στο πεζικό σώμα του στρατοπέδου της Κομοτηνής, ενώ τα επόμενα δύο έτη θήτευσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, τόσο με την ιδιότητα του παίκτη, όσο και με του προπονητή.

 

 

Στην συνέχεια, συνεργάστηκα με τα στελέχη του Α.Ο.Κάρυανης, διατηρώντας, ξανά, τον διπλό ρόλο (παίκτης και προπονητής), μέχρι, το καλοκαίρι του 2018, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ, αποκλειστικά, με τον χώρο της προπονητικής, όντας κόουτς της Μαυροθάλασσας Σερρών», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του 30χρονου αριστερού μέσου, ο οποίος είναι λάτρης της αγνότητας του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον αθλητικό σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/aris.maurothalassas.5?__tn__=lC-R&eid=ARAxXib6-dmMiFXT0BHIdRtFItoFURXyBpiFbLNvVdsO_s-z5x9v8l3rKVnPoNsZGGmZgXuA07vOrsXS&hc_ref=ARQLYQbK5936lMzoC3Hg8Hk4zxX4wzbsf37cxia62nJQId1YtEP5sNO3WivK50rGU6E&__xts__[0]=68.ARAjYZ9Uczmv8KOhggViaXqPz2uOuaLF5zd7j_Yy2_iznHuhoLJ-QUXZbP1iTXjchGLZ12DQs0lkZnxVQUh5ix2M6HZPkj8YTtFmiKsmAVAU4YP0xt6taToHn5vRbG9ykc_NXdZZYr0OAlLtnv0D66cNCQS7zbLYI_Wa2-FylWkwTi1bXvEs73FvwFHfwtbrOhQz2KCDZsUCTvrCQ476pzCTI1tDNXNXxoh8aoc28R9pVgGOekxHzxjaLhLZiI4s84_OWCzR-YZFCdEn

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ