Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Μανώλης Αμπατζίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Αν αποφάσιζε να κινηματογραφήσει τη ζωή του θα παρουσίαζε στο κοινό ένα άκρως ενδιαφέρον έργο με τίτλο «Αγάπη και ανιδιοτέλεια»! Με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Φ.Σ. Κοζάνης, αλλά και μια ομάδα συνανθρώπων του, οι οποίοι θα τον αποθέωναν για την ανιδιοτελή προσφορά του στον σύλλογο και κατ’ επέκταση στον αθλητικό χώρο…

Φαίνεται, όμως, πως ο Εμμανουήλ Αμπατζίδης, δεν έχει επιλέξει σ’ αυτή τη ζωή να ασκήσει τις καλλιτεχνικές του γνώσεις και αντί αυτών να παραδώσει ψυχή και πνεύμα σ’ έναν σύλλογο… Πρόκειται για τον Φ.Σ. Κοζάνης, ο οποίος αποτελεί, το δεύτερο, αν όχι το πρώτο, σπίτι του αξιότιμου και αξιόλογου παράγοντα του σωματείου, αφού ο ίδιος καταναλώνει, καθημερινά, πολύ χρόνο με σκοπό την ανέλιξη του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα..

 

 

Ο νυν Γενικός Γραμματέας του Φ.Σ. Κοζάνης, προσφέρει ό,τι περισσότερο μπορεί στον μακεδονικό σύλλογο, δεν αποσκοπεί, φυσικά, σε κάποιο οικονομικό κέρδος για ό,τι έχει πράξει, με συνέπεια το μοναδικό του όφελος να είναι η κοινωνική καταξίωση του σ’ αυτό τον κόσμο… Επίτευγμα, το οποίο θεωρείται αρκετά σημαντικό, όπως, ομοίως, σημαντικά είναι και τα λόγια του εξαιρετικού παράγοντα και εξαίρετου κυρίου, Εμμανουήλ Αμπατζίδη, στο «gipedo.eu»

                     

«Εγώ υπηρετώ, επί σειρά ετών, τη θέση του Γενικού Γραμματέα στον Φ.Σ. Κοζάνης και επιδιώκω, καθημερινά, την αναβάθμιση του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα. Ομοίως, ο Πρόεδρος μας, Αγάπιος Γαβριηλίδης, όπως και οι συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόοδο του σωματείου και την ανάδειξη του ταλέντου κάθε ποδοσφαιριστή μας. Άλλωστε, ο Φ.Σ. Κοζάνης δεν είναι ένας απλός σύλλογος, αλλά ένα ιστορικό σωματείο με συμμετοχή στα επαγγελματικά Πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Παράλλληλα, ο Φ.Σ. Κοζάνης έχει αναδείξει αξιόλογους παίκτες, ενώ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο κ. Αμπατζίδης, μέσω της ιστοσελίδας μας για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

«Το ανδρικό μας τμήμα συμμετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Κοζάνης με την ευχή να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα μας διαγράφει, φέτος, θετική πορεία στην εν λόγω διοργάνωση, βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ευελπιστεί να κατακτήσει την 1η θέση στο τέλος του Πρωταθλήματος. Προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, από την αρχή της σεζόν, είναι ο κ. Σιαμπανίδης, ο οποίος έχει βοηθήσει πολύ τον σύλλογο να φτάσει στον στόχο του. Ο Φ.Σ. Κοζάνης έχει υποστεί μόνο μια ήττα και έχει γνωρίσει μόνο μια ισοπαλία, καθ’ όλη τη μέχρι τώρα διάρκεια της χρονιάς, ενώ, πέρα από το Πρωτάθλημα, διεκδικεί και την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Επιπλέον, το ανδρικό μας συγκρότημα στεγάζεται στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ χωράει την παρουσία, περίπου, 5.000 θεατών στις κερκίδες του. Ο φυσικός τάπητας του γηπέδου, οι άνετοι χώροι των αποδυτηρίων, αλλά και οι πολλές θέσεις στις κερκίδες του γηπέδου συνθέτουν τα ευχάριστα στοιχεία τα οποία παρέχει το γήπεδο μας σε κάθε φιλοξενούμενη ομάδα. Ο συγκεκριμένος χώρος, φιλοξενείται, αποκλειστικά, από τον Φ.Σ. Κοζάνης, ο οποίος, πέρα από την ανδρική του ομάδα, διαθέτει 6-7 αναπτυξιακά τμήματα. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του σωματείου μας, Ηλίας Μωυσιάδης, όπως και οι προπονητές των αναπτυξιακών ομάδων εργάζονται, μεθοδικά, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Φ.Σ. Κοζάνης.

 

 

Τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς μας είναι, πλέον, ορατά στον αθλητικό χώρο, κάτι το οποίο πιστοποιείται από την ανάδειξη του ταλέντου μερικω΄ν ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε υψηλές κατηγορίες, Ο λόγος για τον πρώην τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. Αθηνών, Ηλία Βούρα, τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Ξάνθης, Σάκη Γκαραβέλη, τον πάλαι ποτέ παίκτη του Α.Ο. Καβάλας, Γκόβα, όπως και τον επθετικό, Παύλο Κυριακίδης», πρόσθεσε στην συνέχεια ο ιθύνων του Φ.Σ. Κοζάνης, για να αναφέρει, ακολούθως, πως: «Η τωρινή διοικούσα επιτροπή στηρίζει τον σύλλογο, περίπου, 12 έτη, κάτι το οποίο συμβαίνει και μ’ εμένα, έστω και αν δεν ήμουν ποτέ ποδοσφαιριστής. Εγώ εργάστηκα, επί σειρά ετών, ως παρασκευαστής και χειριστής ακτινολογικών μηχανημάτων στο Κρατικό Νοσοκομείο της Κοζάνης, ωστόσο η αγάπη μου για τον σύλλογο της πατρίδας μου με οδήγησε, πριν μερικά χρόνια, στην απόφαση να ασχοληθώ με τον Φ.Σ. Κοζάνης.

 

 

Είναι τιμή μου που υπηρετώ το συγκεκριμένο σωματείο, το οποίο κατάφερε, προ μερικών ετών, να εντυπωσιάσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας απ΄οτην συγκεκριμένη διοργάνωση τον Θρασύβουλο, αλλά και να συμμετάσχει με επιτυχια στη Β’ Εθνική.

Εν έτη 2019, ο Φ.Σ. Κοζάνης διεκδικεί την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Συγκεκριμένα, την προσεχή Τετάρτη, η ομάδα μας θα κοντραριστεί με τη Χαραυή, εκτός έδρας, ενώ αν προκριθεί στον τελικό αγώνα του θεσμού, θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Φούφας, ο οποίος, φέτος, πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακόμα, οφείλω να αναφέρω με ιδιαίτερη πικρία πως ο Φ.Σ. Κοζάνης στερείται, αυτό το χρονικό διάστημα, τις υπηρεσίες του αρχηγού του, Νίκου Τραυλού, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή απουσίας τεσσάρων αγωνιστικών από τα αρμόδια όργανα, λόγω του ότι εξύβρισε τον διαιτητή στον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ακαδημία Βοίου, εκτός έδρας.  Εκτιμούμε, πως η συγκεκριμένη τιμωρία είναι αρκετά αυστηρή, γι’ αυτό τον λόγο έχουμε σπεύσει τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να διεκδικήσουμε το δίκιο μας μέσω της Ε.Π.Σ Κοζάνης».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ