Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη νέα επιτυχία της ομάδας! Τετάρτη με Ηρακλή Πτολεμαΐδας!

 

Κοντά στην επίτευξη του ενός από τους δύο μεγάλους στόχους της φετινής σεζόν βρίσκεται, πλέον, ο Φ.Σ. Κοζάνης! Η ομάδα του έμπειρου προπονητή, Δημήτρη Σιαπανίδη, κέρδισε, την Τετάρτη το απόγευμα, τη Χαραυγή με σκορ 2-1, εντός έδρας, το οποίο σε συνδυασμό με τη νίκη με 3-1, εκτός έδρας, προ ημερών, κέρδισε το «εισιτήριο» για την τελική συνάντηση.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν, για μια ακόμα φορά, δίχως την παρουσία του τιμωρημένου αθλητή, Τραυλου΄, αλλά και χωρίς τους τραυματίες, Αθανασιάδη και Μπαλίστα, θα αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό γήπεδο της Κοζάνης τον Μακεδονικό Φούφα, σε μερικές ημέρες.

Τα τέρματα της συνάντησης της Τετάρτης σκόραραν οι Νίκος Ζηνόβιος και Κώστας Τρουμπούκης με σουτ στο β’ μέρος, ενώ η Χαραυγή μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 80’.

Επίσης, ο προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο αγώνας ανάμεσα στον Φ.Σ. Κοζάνης και τον Ηρακλή Πτολεμαϊδας, δε θα διεξαχθεί. Αιτία για την αναβολή της συγκεκριμένης συνάντησης αποτελεί η απόφαση πολλών νεαρών παικτών του Ηρακλή Πτολεμαΐδας να συμμετάσχουν στην σχολική πενταήμερη εκδρομή. Γι’ αυτό τον λόγο, ο αγώνας των δύο ανδρικών τμημάτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 17 Απριλίου.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ