Η ιστορική ομάδα επικράτησε του αντιπάλου της!

 

Νίκη γοήτρου με κέρδος τις εντυπώσεις από την εν γένει αγωνιστική της παρουσία σημείωσε, πρόσφατα, το ανδρικό τμήμα του Φ.Σ. Κοζάνης, παρά το ότι στη Γ’ Εθνική δε φτάνει…

Μπορεί το «τρένο» για την παραπάνω κατηγορία να έχει, ήδη, χαθεί, ωστόσο η ομάδα του προπονητή, κ. Δημήτρη Σιαπανίδη, επικράτησε, προ ημερών, του Βατέρου, με σκορ 2-1, κερδίζοντας το χειροκρότημα των δικών της «αστέρων»!

Τα τέρματα του Φ.Σ. Κοζάνης στο εν λόγω ματς σκόραραν οι παίκτες, Τραυλός και Σιδηρόπουλος, ενώ τα στελέχη του σωματείου θεωρούν πως το συγκρότημα τους μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Η αυλαία της τρέχουσας σεζόν πέφτει για την ομάδα από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας την προσεχή Κυριακή, όταν ο Φ.Σ. Κοζάνης κληθεί να δείξει τη δική του δυναμική, στις 17.00, εντός έδρας, με αντίπαλο τη Γαλατινή. Η ομάδα, η οποία θα τερματίσει στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α’ τοπικής κατηγορίας θα στερηθεί, προσεχώς, την παρουσία των αθλητών, Μπαλίτσα (μέσος) και Σιδηρόπουλου (επιθετικός), αλλά και του Αρασβίλι (μέσος), ο οποίος βρίσκεται, ήδη, στο εξωτερικό.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ