Την 25η Μαΐου η εκδήλωση για την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου! 

 

 

  

Πέρασαν 40 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που η «θρυλική» Καστοριά κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν αφαιρέσει από τη μνήμη τους το συγκεκριμένο γεγονός. Πόσο, μάλλον, οι άνθρωποι, οι οποίοι ηγούνται στον μακεδονικό σύλλογο, αυτό το χρονικό διάστημα, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να διοργανώσουν μια υπέροχη εκδήλωση με σκοπό την τίμηση της ιστορίας του σωματείου.

Στις 25 Μαΐου, λοιπόν, οι διοικούντες των «γουναράδων» θα γιορτάσουν μαζί με τον πολυπληθή κόσμο της Καστοριάς την επέτειο των 40 ετών, από την ημέρα που η ομάδα τους επικράτησε με σκορ 5-2 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στέλνοντας στα…ουράνια το κοινό από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

Στην κεντρική, λοιπόν, πλατεία της Καστοριάς, εκατοντάδες άνθρωποι θα διασκεδάσουν με φαγητό, ποτό και χορό, τον τότε θρίαμβο της Καστοριάς, έχοντας, κατά πάσα πιθανότητα, στο πλευρό τους τέσσερα σπουδαία στελέχη εκείνης ομάδας. Ο λόγος για τους τρεις σκόρερ του αγώνα, Τσιρώνη (τρία γκολ), Δίντσικο και Σημαιοφορίδη, αλλά και τον γνωστό σ’ όλους μας πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και πολλών ελληνικών συλλόγων, Γιώργο Παράσχο. Γι’ αυτό τον λόγο, τα στελέχη του μακεδονικού σωματείου έχουν κινήσει τις διαδικασίες για τη διαφήμιση της εκδήλωσης, μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία θα προβάλουν, κατάλληλα, τη γιορτή.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ