Πέρασαν αρκετά χρόνια, ορισμένες δεκαετίες και χιλιάδες ημέρες από τότε που ο Εθνικός Πειραιώς «κοσμούσε» την Α’ Εθνική κατηγορία και γι’ αυτό οι έννοιες της λησμονιάς και της ελπίδας για την επιστροφή των «κυανόλευκων» στη… λεωφόρο της δόξας έχουν μείνει, ανεξίτηλα, χαραγμένες στις μνήμες των υποστηρικτών του.

Στο νου των ανθρώπων, οι οποίοι καμαρώνουν, εν έτη 2023, την αγαπημένη τους ομάδας να προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας), προσδοκώντας την αθλητική ανάσταση του συλλόγου, ο οποίος έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις στο κοινό του.

Η άνοδος στο Πρωτάθλημα της «Σούπερ Λιγκ 2», έπειτα από το πέρας της σεζόν 2023-2024, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των στελεχών του σωματείου, μέχρι να έρθει η ώρα να κυνηγήσει ο Εθνικός Πειραιώς την επιστροφή στον… θρόνο του.

Στο Πρωτάθλημα της «Σούπερ Λιγκ 1», στο οποίο «βασίλευε» τις δεκαετίες του 70’, του 80’ και του 90’, δημιουργώντας τυμπανοκρουσίες και σπουδαία επιτεύγματα, για τα οποία πρέπει να αισθάνονται περήφανοι οι νυν πρωταγωνιστές των «κυανόλευκων».

Γι’ αυτό τον λόγο, το www.planetface.gr επισκέφθηκε την προπόνηση της ομάδας και αποθανάτισε ορισμένες στιγμές από την εκγύμναση των αθλητών, υπό τις οδηγίες του εξαιρετικού προπονητή, Βαγγέλη Χαντέ.

Επίσης, το www.planetface.gr ευχαριστεί, εγκαρδίως, τα στελέχη του Εθνικού Πειραιώς, για την παραχώρηση της άδειας στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να προβάλουμε στο κοινό μας ένας μέρος από την προπόνηση του «κυανόλευκους» τμήματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ