Το αθλητικό της ταξίδι είναι, ήδη, πλούσιο, οι εμπειρίες της στον χώρο της πετοσφαίρισης πολλές και η αγάπη της για τον αθλητισμό έντονη! Τόσο δυνατή που της επιτρέπει να αναζητά, καθημερινά, τις αιτίες του καλού ή του κακού, ύστερα από κάθε αθλητική συνάντηση, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια, φανερώνοντας το εξαιρετικό της «προφίλ» στον αντίστοιχο χώρο. Σ’ έναν χώρο, στον οποίο η Κωνσταντίνα Κάστρη βρίσκεται, ήδη, δύο δεκαετίες, «αγκυροβολώντας» στα…λιμάνια αρκετών σωματείων (Άρτεμις Κορυδαλλού, Α.Ε. Νίκαια, Άρης Νίκαιας, Α.Ε. Ρέντη, Πήγασος Χαϊδαρίου, Πειραϊκός Σύνδεσμος, Άρης Αμφιάλης και Αίολος Ταύρος 2006) μέχρι να καταλήξει στον αγαπημένο της, πλέον, σύλλογο, Δ.Α.Σ Δραπετσώνας.

Σ’ ένα σωματείο, στο οποίο η νυν κεντρική βολεϊμπολίστρια και πάλαι ποτέ ακραία παίκτρια διανύει την τρίτη σεζόν, βιώνοντας ευχάριστες στιγμές και κατανοώντας, όσο λίγοι άνθρωποι, τις υψηλές δυνατότητες της ομάδας. Κάτι το οποίο δε διστάζει να αναφέρει η αρχηγός του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας, δημοσίως, μέσω του www.planetface.gr , τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως:

«Φέτος, θητεύω για τρίτη συνεχή χρονιά στον Δ.Α.Σ Δραπετσώνας και αισθάνομαι πολύ όμορφα που συνεργάζομαι με τον συγκεκριμένο σύλλογο. Ο Πρόεδρος του σωματείου, κ. Κογκαλίδης είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ο προπονητής μου, κ. Πλήθης συνεργάζεται, άψογα, μαζί μου, η ομάδα γυμνάζεται σε ιδανικές συνθήκες και το κλίμα στις τάξεις του τμήματος είναι υπέροχο. Φέτος, η ομάδα μας πρωταγωνίστησε στο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας της Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α και έχασε την άνοδο στη Β’ Εθνική στις λεπτομέρειες.

Εκτιμώ, όμως, πως τη νέα σεζόν, ο Δ.Α.Σ Δραπετσώνας θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στη θέση στην οποία αξίζει να βρίσκεται, εφόσον, φυσικά, προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ του με μια, τουλάχιστον, παίκτρια. Εγώ, πρώτα ο ΘΕΟΣ, θα παραμείνω στο σωματείο, με την ελπίδα να πετύχουμε τον σκοπό μας, τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μακάρι να υλοποιηθεί ο στόχος μας και στο τέλος να κερδίσουμε αυτό το οποίο χάσαμε, φέτος, από ατυχίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ