Η Δέσποινα Κυδωνοπούλου διαπρέπει με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη!

Οι πολλές προσδοκίες, οι υψηλοί στόχοι, τα μεγάλα οράματα και η περίσσεια θέληση είναι μερικά από τα πιο σημαντικά συστατικά για την προοδευτική πορεία ενός ανθρώπου στον κοινωνικό χώρο.

Έχοντας κάποιος διοχετεύσει στον εσωτερικό του κόσμο όλα τα παραπάνω μπορεί εύκολα να ανέβει τα… σκαλοπάτια της επιτυχίας, να σταδιοδρομήσει επάξια στο πόστο του και να κερδίσει το δικό του στοίχημα στον χώρο που υπηρετεί!

Η Δέσποινα Κυδωνοπούλου είναι μια κυρία, η οποία έχει οπλιστεί μ’ όλα τα προαναφερθέντα «όπλα», διακρίνεται για την αποφασιστικότητα της, το αστείρευτο ταλέντο της και την επαγγελματική της νοοτροπία. Δραστηριοποιείται σ’ έναν πολύ δύσκολο χώρο, όπως αυτός το αθλητισμού, ωστόσο η έχει μείνει ακλόνητη στον δικό της «θρόνο», άκρως πετυχημένη στο είδος της και αρκετά καταξιωμένη ως προπονήτρια πετοσφαίρισης! Και μάλιστα, όχι γυναικείας ομάδας ή τμήματος βετεράνων αθλητριών, αλλά κόουτς ανδρικού συλλόγου, ο οποίος εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει το όνομα, Μ.Α.Ο Δημόκριτος και διαθέτει πλούσια ιστορία στον αθλητισμό!

Η ιδιαίτερα συμπαθής προπονήτρια, η οποία εργάζεται, παράλληλα, στις ομάδες Ακαδημιών του Ανατόλια, ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι το «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας του εν λόγω σωματείου και μαζί με τον κ. Βασίλη Κατωπόδη οργάνωσαν, επιτυχώς, την ομάδα για την συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Ε.Σ.Θ. Αρκετούς μήνες μετά, τα δύο πρόσωπα, όπως και όλοι οι φίλοι του Μ.Α.Ο. Δημόκριτου, δεν μπορούν παρά να… στάζουν «μέλι», για την ποιότητα των συγκεκριμένων ανθρώπων, να έχουν κερδίσει την εκτίμηση τους και να ευελπιστούν σε ακόμα πιο εποικοδομητική συνεργασία τα επόμενα έτη.

Η παρουσία του ανδρικού τμήματος στη φάση των «πλέί-οφ» ανόδου στον… μαραθώνιο της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ο ορθός τρόπος λειτουργίας του σωματείου και κυρίως η ύπαρξη άριστου κλίματος στην αθλητική οικογένεια, Μ.Α.Ο. Δημόκριτος, κατατάσσουν την ιστορική ομάδα σε περίοπτη θέση στις καρδιές όλων των εραστών του αθλητισμού και τη Δέσποινα Κυδωνοπούλου σε υψηλό επίπεδο στον χώρο της προπονητικής. Κυρίως, όμως, οι επιτυχίες και το πολύ όμορφο «προφίλ» του σωματείου από την πόλη της Θεσσαλονίκης φανερώνουν το μεγαλείο της 35χρονης εξαίρετης κυρίας, η οποία δείχνει να είναι αδιαπραγμάτευτη με την αποτυχία και συνυφασμένη με τις έννοια της προόδου, της δημιουργίας και της αθλητικής απόλαυσης! Στοιχεία, τα οποία συνθέτουν την έξοχη προσωπικότητα της και καθρεφτίζουν τον θαυμάσιο χαρακτήρα της… 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ