Την εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας, με την ονομασία «Μάνος Λοϊζος» και αντικείμενο την έκθεση  εικαστικών εργαστηρίων, κάλυψε, την Πέμπτη, το www.planetface.gr , μέσω της προβολής μιας σειράς από “βίντεο”. Μια εκδήλωση, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως εντυπωσιακή, αφού συνοδεύτηκε με την παρουσία εξαιρετικών δημιουργημάτων, το πλήθος κόσμου, την συμμετοχή του Δημάρχου, κ. Γιώργου Ιωακειμίδη, αλλά και τη διεξαγωγή μιας έξοχης συναυλίας. Κάτι το οποίο αναφέρεται, ρητά, στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη μέσω της όμορφης ιστοσελίδας, https://nikaia-rentis.gov.gr/

Την Έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων  του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη που είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης, φιλοξενεί, αυτές τις ημέρες, ο Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245)  από την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 έως την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.  Λιλιπούτειοι καλλιτέχνες αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζουν περισσότερα από 200 έργα δίνοντας χρώμα και σχήμα στο πάθος τους για την τέχνη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 25 Μαΐου,  στις 7.30 το απόγευμα. Η έκθεση πλαισιώνεται από τη ροκ συναυλία των δασκάλων, μαθητών και φιλικά συμμετεχόντων των Μουσικών Εργαστηρίων, που δίδονται στον ίδιο χώρο την ημέρα των εγκαινίων. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Τμήμα Καλλιτεχνικών, Επιμορφωτικών Δομών και Διά Βίου Μάθησης, της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Παιδείας.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει :

«Η πρόσβαση στον Πολιτισμό είναι δικαίωμα όλων γι’αυτό το λόγο και ενισχύουμε πρωτοβουλίες και δράσεις που αναπτύσσουν την δημιουργική έκφραση των δημοτών μας. Στην Έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου μας έχουμε τη χαρά να θαυμάσουμε από κοντά τα έργα  που με μεράκι και αγάπη φιλοτέχνησαν από την αρχή της χρονιάς καλλιτέχνες κάθε ηλικίας. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, διεξόδους δημιουργικής έκφρασης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των δημοτών μας».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ