Γίνετε Μέλος της ομάδας μας για να μεταμορφώσουμε το Νέο Κτίριο του Κέντρου Πολιτισμού Αργώ ! Καλούμε όλους τους εθελοντές και τους δωρητές στο Νέο Κτίριο! Η Αργώ, ένας οργανισμός αφιερωμένος στην κοινωνική προσφορά, χρειάζεται τη βοήθειά σας για να διακοσμήσουμε μαζί το νέο μας κτίριο. Ας δημιουργήσουμε μαζί έναν δυναμικό και εμπνευσμένο χώρο!

Είστε παθιασμένοι με τον εσωτερικό σχεδιασμό, έχετε δεξιότητες στο χρωματισμό, στον ξυλουργικό τομέα ή στη διακόσμηση; Η εμπειρία και η ειδίκευσή σας θα κάνουν τη διαφορά! Προσκαλούμε επίσης γενναιόδωρους δωρητές να στηρίξουν το έργο μας.

Η συνεισφορά σας θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην άνεση και το φιλόξενο περιβάλλον του νέου κτιρίου του Αργώ. Σχετικά με το Κέντρου Πολιτισμού Αργώ :

Οι δράσεις της Αργώ προάγουν τις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες, Είναι πολυσυλλεκτικός συμμετοχικός φορέας υποστήριξης για νέους και παιδιά Ημερομηνία και ώρα: Κάθε Τετάρτη στις 5:00μμ Τοποθεσία:

Το νέο κτίριο της Αργώ, Αθανασιου Διάκου και Πάτροκλου, Πέραμα Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία! Απλώς φέρτε τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητά σας και την προθυμία να κάνετε θετική αλλαγή. Μαζί, θα μεταμορφώσουμε αυτόν τον χώρο σε ένα κέντρο έμπνευσης και ελπίδας.

Γίνετε μέλος της παθιασμένης ομάδας μας εθελοντών και δωρητών! Για εθελοντές ή δωρητές, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 6984573737 email: irinivegou@yahoo.gr Κοινοποιήστε αυτήν τη δημοσίευση για να ενημερώσετε περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν!

Μάθετε περισσότερα για το Κέντρο Πολιτισμού Αργώ και τον σκοπό του στην ιστοσελίδα www.argokp.gr Ας ενωθούμε και δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντανακλά την καρδιά του σκοπού μας .

Η υποστήριξή σας θα δυναμώσει και θα αναβαθμίσει την κοινότητα που εξυπηρετούμε. Γίνετε μέρος αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού σήμερα! #Εθελοντές #Δωρητές #ΚοινοτικήΕπίδραση #ΜεταμόρφωσηΧώρου #ΑργωΠειραιάς

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ