Ο προπονητής της Αθλητικής Ακαδημίας Σκύδρας, Τόλης Μάστορας, στο «gipedo.eu»!

 

Στην καρδιά της κωμόπολης του Νομού Πέλλας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη μαγεία που προσφέρουν οι καταράκτες στον Νομό Έδεσσας, βρίσκεται, εδώ και τρεις δεκαετίες, μια Ακαδημία ποδοσφαίρου η οποία αποτελείται από ανθρώπους με όραμα και ποδοσφαιρική τρέλα…

Ο λόγος για την Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας, η οποία λειτουργεί από το μακρινό έτος, 1996, με σωστούς «δασκάλους» και παίκτες οι οποίοι έχουν προκαλέσει στον χώρο αθλητική εξέγερση. Κάτι στο οποίο συμφώνησε, προ ημερών, ο ένας εκ’ των προπονητών της εν λόγω Ακαδημίας, Τόλας Μάστορας, ο οποίος αποτελεί, επί σειρά ετών, τον ιδανικό για την Ακαδημία «μάστορα»!

 

 

«Η Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας συστάθηκε, για πρώτη φορά, το έτος 1996 και από τότε μέχρι σήμερα διαθέτει μια σειρά από ομάδες οι οποίες λαμάνουν μέρος στα εκάστοτε Πρωταθλήματος. Εγώ ως Τόλης Μάστορας, όπως και ο συνεργάτης του, Χρήστος Ορφανίδης, αποτελούμε δύο από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Ακαδημίας, στην οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ορισμένοι προπονητές. Άλλωστε, η Ακαδημία μας χρειάζεται τη βοήθεια ορισμένων τεχνικών, καθώς συμμετέχει σ δύο Πρωταθλήμτα Ελλάδας (Νομού Ημαθίας και Νομού Πέλλας), διατηρώντας μια μορφή συνεργασίας με τα στελέχη του ΠΑΟΚ Φούτμπολ Πρινς, στον οποίο υπεύθυνος προπονητής ο κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Επίσης, στην Κ20 της Εθνικής μας Ελπίδων συμμετέχει ο ποδοσφαιριστής μας, Βαγγέλης Συλλέκτης (τερματοφύλακας), ενώ στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης έχει αγωνιστεί ο επιθετικός, Παναγιώτης Ξομπλιός. Σκοπός μας είναι η ενασχόληση των νεαρών παιδιών μας με τον χώρο του αθλητισμού, η διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και η ανοδική εξέλιξη τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.   

 

 

Ο αριθμός των, περίπου, 100 ποδοσφαιριστών μας αισθάνονται ευχαριστημένοι από την συνεργασία την οποία διατηρούν μαζί μας, ενώ εμείς παραχωρούμε, σχεδόν κάθε έτος, ορισμένους νεαρούς παίκτες σε μερικές ομάδες της Ε.Π.Σ. Πέλλας. Επίσης, αρκετοί παίκτες μας έχουν παραχωρηθεί στον Νέο Αετό Σκύδρας, ο οποίος συμμετέχει στα επίσημα Πρωταθήματα της Ε.Π.Σ. Πέλλας αντί του Αετου΄Σκύδρας, ο οποίος έχει διαλυθεί», είπε, προ καιρού, στην ιστοσελίδα μας ο κ. Τόλης Μάστορας, ο οποίος πρόθσε στην συνέχεια. «Εγώ ολοκλήρωσα, στο παρελθόν, έναν κύκλο σπουδών στην πανεπιστημιακή σχολή των ΤΕΦΑΑ,  αγωνίστηκα στον Αετό Σκύδρας, Αλμωπό Αειδα και στον Σκυδραϊκό, έχοντας συνεργαστεί με τους προπονητές, Τυριακίδη, Κωνσταντινίδη, Θεοδωρίδη, Γρηγοριάδη κ.α. Πρόσφερα τις υπηρεσίες μου, επί σειρά ετών, στη θέση του δεξιού μέσου, στα τοπικά Πρωταθλήματα και στην Εθνική Ερασιτεχνική, μέχρι το έτος 1996, όταν συστάθηκε η Ακαδημία ποδοφαίρου, η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύδρας.

Επιπλέον, το έτος 2005, η Ακαδημία μας πλαισιώθηκε από τον κ. Ορφανίδη, ο οποίος υπ΄ρξε συνεργάστης του κ. Τυριακίδη στον Αετό Σκύδρας, στα Λευκάδια και στην Ειρηνούπολη. Ακόμα, από τον σύλλογο μας προέρχεται ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος αποτέλεσε, φέτος, τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος της «Σούπερ Λίγκας», με την ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών, αν και το δελτίο του ανήκει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Επισης, εγώ διατηρώ τη θέση του υπεύθυνου στη διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Ε.Π.Σ. Πέλλας, η οποία διοργανώνει, διαχρονικά, μια σειρά από σχολικά Πρωταθλήματα, τα οποία ξεκινούν κάθε Νοέμβριο και δεν αφορούν μόνο το σπορ του ποδοσφαίρου»

 

Υ.Γ: Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κάποιος μέσω της ιστοσελίδας http://athliki-akadimia-skidras.blogspot.com/

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ