Σε μια σπουδαία κίνηση έχουν προχωρήσει τα στελέχη του Διαγόρα Ρόδου, παραθέτοντας γεύμα στους ανθρώπους της Αναγέννησης Καρδίτσας, μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για τη διοργάνωση της «Σούπερ Λιγκ 2». Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.
«Πανέτοιμος ο Διαγόρας περιμένει την Κυριακή το απόγευμα στο Δημ. Στάδιο στις 15.00 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 την Αναγέννηση Καρδίτσας, με στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και να πάρει την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι έρχονται στη Ρόδο με την Διοίκηση τους και δεκάδες φιλάθλους τους οι οποίοι και θα κατευθυνθούν με την εισοδο τους στο Δημ. Στάδιο στην Θύρα 3.Για το σκοπό αυτό και σε ένδειξη καλής φιλοξενίας , η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας θα παραθέσει δείπνο στο Δ.Σ. της Αναγέννησης, το Σάββατο το βράδυ.
Στον αγωνιστικό τομέα οι κυανέρυθροι είναι όλοι ετοιμοι και στη διάθεση του Πάρη Ανδράλα ο οποίος θα αποφασίσει για τους έντεκα του αγώνα την τελευταία στιγμή. Στόχος όλων το καλό ποδόσφαιρο και η κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ