Ένας αιώνας Εθνικός Πειραιώς, 100 (εκατό) χρόνια ζωής για έναν σύλλογο ιστορικό, με μοναδικό, πλέον, στόχο τον ερχομό στον δικό του…θρόνο. Στο Πρωτάθλημα της «Σούπερ Λιγκ 2», αρχικά, στον… μαραθώνιο της «Σούπερ Λιγκ 1» στην συνέχεια και φυσικά στην εγκατάσταση του στο δικό του «σπίτι». Στην περιοχή του Σχιστού Κερατσινίου, εκεί που η ομάδα του αείμνηστου (Πολύ)Εθνικού οπαδού, Γιάννη Ματζουράνη, ελπίζει να εγκατασταθεί, σε μερικά χρόνια, προσφέροντας συναισθήματα χαράς και συγκίνησης στους πολυάριθμους υποστηρικτές της.

Με «χρυσό οδηγό» τον καταξιωμένο κόουτς, Βαγγέλη Χαντέ, με στήριγμα μια στιβαρή διοικούσα επιτροπή και με τεράστια ώθηση από το «κυανόλευκο» κοινό, ο Εθνικός Πειραιώς τίθεται, εκ’ νέου, στον ρόλο του πρωταγωνιστή και ευελπιστεί να κατακτήσει τον τίτλο στη Γ’ Εθνική και μετέπειτα την επιστροφή στην «Σούπερ Λιγκ 2».

Σε μια κατηγορία χαμηλότερη από τα…σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, στα οποία ευελπιστεί να μεσουρανήσει, ξανά, το καμάρι του Πειραιά, «σαλπάροντας», ταχύτατα, στα μεγάλα «λιμάνια».

Στο πλαίσιο, μάλιστα, της περαιτέρω αναβάθμισης του συλλόγου, τα στελέχη της διοίκησης έχουν θέση σε κυκλοφορία  τα εισιτήρια διαρκείας του ΕΘΝΙΚΟΥ, με το αποτύπωμα των ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ της ιστορίας του.

Θα διατίθενται από την Τετάρτη, 9 Αυγούστου, από τα γραφεία του Ομίλου, στην Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α από τις 11 μέχρι τις 19:00, στην τιμή των 150€

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4170439, e-mail info@ethnikos.org .

Το πρόγραμμα του Εθνικού Πειραιώς (4ος όμιλος)!

1η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά – Ελλοπιακός

2η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά – ΑΟ Υπάτου

3η αγωνιστική

Ατρόμητος Πειραιά – Εθνικός Πειραιά

4η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά – Επισκοπή

5η αγωνιστική

Αλμυρός – Εθνικός Πειραιά

6η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά – Περαμαϊκός

7η αγωνιστική

Προοδευτική – Εθνικός Πειραιά

8η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά-Αγία Παρασκευή

9η αγωνιστική

Άρης Πετρούπολης-Εθνικός Πειραιά

10η αγωνιστική

Ηλυσιακός-Εθνικός Πειραιά

11η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά-ΑΟΑΝ

12η αγωνιστική

ΑΠΟ Φωστήρας-Εθνικός Πειραιά

13η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά-ΠΟΑ

14η αγωνιστική

Πανιωνιος-Εθνικός Πειραιά

Αλμυρός-ΑΟΑΝ

15η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά-ΑΟ Χαϊδαρίου

ΑΟΑΝ-Περαμαϊκός

16η αγωνιστική

Απόλλων Σμύρνης-Εθνικός Πειραιά

Προοδευτική-ΑΟΑΝ

17η αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά-Ερμής Ζωνιανών

ΑΟΑΝ-Αγία Παρασκευή

Το www.planetface.gr εύχεται κάθε επιτυχία στον Εθνικός Πειραιώς, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου, 2023-2024, η οποία θα αποτελέσει το μεταίχμιο στην ιστορία του σωματείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ