Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τα νέα αποκτήματα του σωματείου!

Με την παρουσία αρκετών καινούργιων μπασκετμπολιστών, την καθοδήγηση του εντυπωσιακού προπονητή και ανθρώπου, Γιάννη Αντωνόπουλου, αλλά και την στήριξη της διοίκησης του συλλόγου, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Π.Σ. Φίλιππου προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο προσεχές Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ! 

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, τα στελέχη του συλλόγου έχουν προχωρήσει στην έκδοση του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, αναγράφοντας σημαντικές πληροφορίες οι οποίες αφορούν το «προφίλ» των νέων αποκτημάτων του συλλόγου.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ‘’ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 2017-18’’

«Το ανδρικό τμήμα του Συλλόγου μας, θα αγωνισθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ΕΣΚΑ, στον 2ο Ομιλο.

          Ο Σύλλογός μας, στην προσπάθεια του, να ενισχύσει το Ανδρικό τμήμα, πραγματοποίησε στις ακόλουθες μεταγραφές:

Λιαπούρης Αλέξανδρος: έχει αγωνισθεί στον Άρη Πετρούπολης (Α’ΕΣΚΑ) και στους Νέους Παλατιανής (Α’ΕΣΚΑ)

Ντανάς Αλέξανδρος: έχει αγωνισθεί στον Άρη Πετρούπολης (Γ’ΕΘΝΙΚΗ), στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης (Β’ΕΣΚΑ), στους Νέους Παλατιανής (Α’ΕΣΚΑ) και στον Φοίνικα Πειραιά (Β’ΕΣΚΑΝΑ)

Παπαδόπουλος Γιώργος: έχει αγωνισθεί στον Άρη Πετρούπολης (Γ’ΕΘΝΙΚΗ) και στους Νέους Παλατιανής (Α’ΕΣΚΑ)

Βεντούρης Γιώργος: έχει αγωνισθεί στο ΓΣ Περιστερίου (Α2), Παλαιό Φάληρο (Α2), Ιωνικό Νικαίας (Β’ΕΘΝΙΚΗ), στον Αμύντα (Β’ΕΘΝΙΚΗ), στον Αρδηττό (Γ’ΈΘΝΙΚΗ), στον Μίλωνα (Β’ΕΘΝΙΚΗ), στην Ελευσίνα (Β’ΕΘΝΙΚΗ), στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (Γ’ΕΘΝΙΚΗ), στην Ελευθερία Μοσχάτου (Α’ΕΣΚΑΝΑ), στον Εύνικο (Α’ΕΣΚΑ) και στο Άρη Πετρούπολης (Γ’ΕΘΝΙΚΗ)

Γεωργιάδης Ιορδάνης: έχει αγωνισθεί στην Ένωση Ιλίου (Β’ΕΘΝΙΚΗ)

Κανελλόπουλος Χάρης: έχει αγωνισθεί στον Άρη Πετρούπολης (Α’ΕΣΚΑ) και στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης (Γ’ΕΣΚΑ)

Μητρόπουλος Χρήστος: έχει αγωνισθεί στον Άρη Πετρούπολης (Α’ΕΣΚΑ), στον Προμηθέα Πατρών (Α1 ΕΣΚΑΗ), στην ΑΓΥΑ (Α1 ΕΣΚΑΗ), στην ‘Ιριδα Πετρούπολης (Β’ΕΣΚΑ) και στον Νικηφόρο (Β’ΕΣΚΑ)

Μπότσας Βασίλης: έχει αγωνισθεί στην Ελευθερία Μοσχάτου (Α’ΕΣΚΑΝΑ), στους Αγίους Αναργύρους (Α’ΕΣΚΑ), στον Αίολο Ταύρου (Α’ΕΣΚΑ) και στον Διαγόρα Ρόδου (Α’ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

Παπαιωάννου Δημήτρης: έχει αγωνισθεί στο Αιγάλεω (Β’ΕΘΝΙΚΗ) και  στον Διαγόρα Δρυοπιδέων (Γ’ΕΘΝΙΚΗ)

Φιλόπουλος Χρήστος: έχει αγωνισθεί στους Νέους Παλατιανής (Α’ΕΣΚΑ) και στο Εφηβικό του Παναθηναικού

          Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τους νέους αθλητές μας και τους εύχεται μία χρονιά με Υγεία και Επιτυχίες

          Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους, όσους αθλητές αποχώρησαν από το Σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

          Ευχόμαστε σε όλα τα Σωματεία, σε όλους τους Αθλητές, στους Προπονητές, στους Διαιτητές , στους Κριτές των αγώνων και σε όλους τους Φιλάθλους,  Υγεία και Καλή Αθλητική Χρονιά».

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ