Νέα φιλική μάχη για την ιστορική ομάδα!

 

Σε νέο φιλικό παιχνίδι πρόκειται να συμμετάσχει, την Τετάρτη στις 15.30, η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της Καστοριάς! Η ιστορική ομάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Άγιο Παντελεήμονα στο γήπεδο της περιοχής, Αμύνταιο και ο έξοχος προπονητής της, Διονύσης Λίτσκας, θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, εν όψει της συνέχειας για τους θεσμούς του Πρωταθλήματα και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς.  

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ανθρώπων του σωματείου σχετικά με την προαναγγελία της φιλικής συνάντησης.

“Φιλικό παιχνίδι δίνει η Καστοριά, στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 15.30, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Μακεδονικό.

Τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα, θα αντιμετωπίσει η Καστοριά, σε φιλικό παιχνίδι, εκτός έδρας, αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Πρόκειται για την μία εκ των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Φλώρινας, η οποία μοιράζεται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Ερμή Αμυνταίου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.30 και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για τον Διονύση Λίτσκα, αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του, μετά από αρκετό καιρό αγωνιστικής απραξίας, λόγω των συνεχών αναβολών του πρωταθλήματος, εξαιτίας των παρατεταμένων άσχημων καιρικών συνθηκών”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ