Ο εξαιρετικός κόουτς, Βασίλης Μηνάς, στο «gipedo.eu»! 

Μια «χρυσή» τετραετία, μια αγάπη διαρκείας, τέσσερα ιστορικά έτη με θριάμβους και ξέφρενη πορεία! Όλα αυτά με την…σφραγίδα του έξοχου προπονητή, Βασίλη Μηνά, ο οποίος καθοδήγησε, τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, επιτυχώς, τον Α.Ο. Λεχαίου, προσδίδοντας στον σύλλογο μεγάλη δυναμική, αλλά και σημαντική προοπτική. Μια προοπτική εξέλιξης στον αθλητικό χώρο, στον οποίο, όμως, οι δύο πλευρές δε θα συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, κάτι το οποίο γνωστοποίησε, προ ημερών, ο Βασίλης Μηνάς, μέσω της ακόλουθης επιστολής.

 

«Δύσκολα τα αντίο στο ποδόσφαιρο… Μετά από 4μιση σερί σεζόν στην ομάδα της καρδιάς μου(Δεκέμβριος 2017-Ιουνιος 2022) Πιστεύω ότι ο κύκλος μου έκλεισε στον ΑΟΛ σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ από την θέση του προπονητή όπως αρμόζε σε εμένα,στην διοίκηση και προπαντώς στα παιδιά,σε αυτά τα παιδιά τα δικά μου!!! Που μου έδωσαν χρόνο, κόπο,σώμα, ψυχή και αγάπη για αυτό και έγινε αυτό που δεν πίστευε κανείς φέτος. Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή σας,την κατανόηση σε εμένα και στους τρόπους που διαχειρίζομαι το παιχνίδι που λατρεύω. Εγώ από μεριάς μου έδωσα ότι είχα μέσα μου 4μιση σεζόν. Εδινα σημασία σε κάθε παιδί και προσπαθούσα να τον βελτιώσω άσχετος ηλικίας.Μπορει κάποιοι να με αντιπαθησαν αλλά δεν γίνεται να είσαι αρεστός σε όλους!

Ευχαριστώ πολύ τις παλιοσειρες και αδέρφια μου πλέον (Μιχαήλ,Μάλλιο,Σουκουλη,Δρουσκα,Κοσσιβα, Μάριο,Μπορση) που ήταν έκει 4 χρόνια μαζί μου αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν και έγιναν ένα με την οικογένειά που ήθελα να έχω στα αποδυτήρια! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Μαυρελη που τα τελευταία 2 χρόνια ήταν το δεξί μου χέρι και βοήθησε στα μέγιστα σε όλους τους τομείς να γίνει ο Α.Ο.Λ μεγαλύτερος. Τον Δημήτρη παλυβο που μου έμαθε από τα 14 που ήμασταν συμπαίκτες στον Ηρακλή πως να κάνω ραμπονες και τον βρήκα ξανά στην διοίκηση του Α.Ο.Λ, ήταν πάντα δίπλα μου με την γκρινια του εννοείται. Τελευταίο τον αδερφό και ποδοσφαιρικό πατέρα 11 χρόνια παρουσίας μου σύνολο τον ΑΟΛ Κώστα Σπυρόπουλο. Αδιάφορο μου είναι λέγεται και τι όχι για τον πρόεδρο Κώστα.Εμενα μου έδωσε την ευκαιρία σε ηλικία 24 ετών να γίνω προπονητής στον ΑΟΛ κάνοντας το όνειρο μου πραγματικότητα.

Με τα χρόνια έμαθα, πήρα εμπειρίες και άρχισα να βγάζω αυτό που έχω μέσα μου σαν φιλοσοφία για την προπονητική και πιστεύω τον δικαίωσα απόλυτα. Μου στάθηκε στα δύσκολα αποτελέσματα και με συμβούλευε, τσακώθηκαμε χίλιες φορές τα βρήκαμε άλλες χίλιες αλλά εξάλλου έτσι είναι οι αληθινές σχέσεις με τα πάνω τους και τα κάτω τους! Απολογισμός : Δύο τρόπαια έφερα στο χωριό μου. Άνοδο το 2018 και πρωτάθλημα το 2022 38 νίκες 11 ήττες 13 ισοπαλίες.. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς..

 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Με αγάπη ο “Τσολο” σας

Το αντίο μου στον Α.Ο.Λεχαιου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας Κορινθίας!

Σε 4 χρόνια είχα ένα πρωτάθλημα και μια άνοδο σε ηλικία 31 ετών

Τώρα αναμένω προτάσεις».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ