Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα από την Ε.Π.Σ. Κορινθίας!

 

Ο Θανάσης Διδασκάλου αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση των ανθρώπων του Πέλοπα Κιάτου. Τα στελέχη του ιστορικού σωματείου ευελπιστούν στην ενδυνάμωση της μεσοεπιθετικής γραμμής του συλλόγου, όπως φανερώνεται μέσω από το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.
«Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας την τελευταία μέρα εντάσσοντας στην οικογένεια του Πελοπα τον Θανάση Διδασκάλου εξτρέμ 28 ετων. Έχει αγωνιστεί σε : Πας Κόρινθος , Ελλάς Βέλου , Νίκη Προαστιου , Πανιώνιος Αχιλλέας, Δόξα Παραλιας, Αιγάλεω.
Καλωσοριζουμε τον Θανάση και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
 
 

 

Παράλληλα, η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.
Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή
 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ