«Αυτός που δεν έμαθε να υπακούει δεν μπορεί να γίνει καλός ηγέτης», είναι μια από τις φράσεις του Έλληνα σοφού, Αριστοτέλη, η οποία έχει απόλυτη εφαρμογή σε κάθε τομέα της κοινωνίας μας. Πόσο μάλλον στον αθλητικό χώρο στον οποίο το στοιχείο της πειθαρχίας είναι, άκρως, απαραίτητο για την πετυχημένη σταδιοδρομία ενός ανθρώπου και την υλοποίηση των μεγαλόπνοών στόχων του.

Κάπως έτσι λειτουργεί, συμπεριφέρεται και κινείται στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και η διεθνής Ελληνίδα με αλβανικές ρίζες, Γκρισέλντα Τσέλα, η οποία έχει βαλθεί να εκπλήξει θετικά το ευρύ κοινό της χώρας μας με τη γενικότερη αθλητική παρουσία της.

Η αμυντική και επιτελική μέσος του Α.Σ. Ποντίων δε μαγεύει μόνο στον σύλλογο από την ιστορική περιοχή της Δραπετσώνας, αλλά και στην Εθνική Προ-Κορασίδων με τα χρώματα της οποίας αγωνίζεται διανύοντας, μόλις, το 15ο έτος της ηλικίας της και γνωρίζοντας πως η πρόκληση για την πραγματοποίηση μιας σπουδαίας καριέρας στο αγαπημένο της σπορ είναι, πλέον, ορατή. Τόσο φανερή, όσο και σημαντική για τη θαυμάστρια της Αλεξίας Πουτέγιας, η οποία έχει επονομαστεί σε «θηλυκός Μέσι» στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Πόσοι, όμως, ήλπιζαν, πριν λίγα έτη, πως η καταπληκτική πάλαι ποτέ αθλήτρια στίβου του Κερατσινίου και μαθήτρια του Πρωταθλητή στον Κλασικό Αθλητισμό, Δημήτρη Σερέλη, θα υπερκερνούσε, ανώδυνα, όλα τα εμπόδια τα οποία πρόβαλλαν στο διάβα της στον ποδοσφαιρικό χώρο, διαγράφοντας ένα λαμπρό «μήκος», όχι μόνο στον χώρο του στίβου, αλλά και του ποδοσφαίρου.

Μάλλον λίγοι, αφού η γόνος μιας οικογένειας ατόμων από την Αλβανία φρόντισε σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών ετών να γίνει ευρέως γνωστή στους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς», έστω και αν η ίδια δεν αρκείται στα μέχρι τώρα κατορθώματα της. Στις δάφνες του παρόντος, οι οποίες προέρχονται από την πορεία πρωταθλητισμού με τον Α.Σ. Ποντίων στη Β’ Εθνική, την συμμετοχή της στις υποχρεώσεις της Εθνικής και στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο της.

Ένα συναίσθημα το οποίο δεν αποτελεί προϊόν μόνο της αγωνιστικής της παρουσίας, αλλά και των προπονητικών δεξιοτήτων της Γκρισέλντα Τσέλα, στις ομάδες υποδομής του αντίστοιχου σωματείου. Ενός συλλόγου, ο οποίος δικαιούται να περηφανεύεται για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο της, ευελπιστώντας, συνάμα, σε μια «χρυσή» συμπόρευση δυνάμεων στο μέλλον, προκειμένου οι δύο πλευρές να οδηγήσουν τον Α.Σ. Ποντίων σε άλλο επίπεδο.  Στο «βάθρο» της αθλητικής και κοινωνικής καταξίωσης, στο οποίο αμφότερες οι πλευρές αξίζουν να πατήσουν, αποδεικνύοντας τη μεγάλη δυναμική τους.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ