Η γνώμη του Άγγελου Αναστασιάδη για το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας!

 

 

 

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ για την πρόκριση της ομάδας επί της Μπεσίκτας, απένειμε, πρόσφατα, στον τηλεοπτικό σταθμό, «T.V. 100», ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης.

«Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με αντίπαλο την Μπεσίκτας και δίκαια σημείωσε μια εθνική επιτυχία! Η ομάδα μας διαθέτει αξιόλογους νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να καθιερωθούν στον σύλλογο. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να αντέξουν στη ψυχολογική πίεση που τους ασκείται ή θα τους ασκηθεί από τον κόσμο.

 

 

Σ’ αυτό το σημείο, θα σας θυμίσω πως όταν ανήλθα στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ανδρικής ομάδας από τα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΟΚ, η ομάδα μας γνώρισε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Πιερικό Κατερίνης στην Τούμπα. Έπειτα από τη λήξη του αγώνα, οι τότε ‘αστέρες» της ομάδας, Κούδας και Σαράφης, άκουσαν τις έντονες διαμαρτυρίες από το κοινό μας, ενώ εγώ, ως καινούργιος παίκτης στην α’ ομάδα, γλίτωσα από τα παράπονα τους. Λίγο καιρό μετά, όμως, ενώ είχα, ήδη, καθιερωθεί στην α’ ομάδα, τα «βέλη» του κόσμου εκτοξεύτηκαν και προς το πρόσωπο μου, με συνέπεια να καταλάβω πως είμαι και εγώ πρωταγωνιστής για την πορεία της ομάδας.

 

 

Το ίδιο μπορεί να συμβεί στο μέλλον με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν να ξεπερνούν, ανώδυνα, τις διαμαρτυρίες του κόσμου», είπε, προ ημερών, ο Άγγελος Αναστασιάδης, για να προσθέσει στην συνέχεια.

“Το πιο σημαντικό στοιχείο, όμως, για τον ΠΑΟΚ είναι να καταφέρει η ομάδα μας να συμμετάσχει, κάποια στιγμή, στους ομίλους του «Champions League». Αν συμβεί αυτό, τότε θα αλλάξει το «ρου» της ιστορίας του ΠΑΟΚ γιατί η ομάδα μας θα γίνει ευρέως γνωστή στο παγκόσμιο στερέωμα και θα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο μέλλον”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ