Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού σωματείου έπειτα από το ματς με τον Α.Ο. Μικρασιατικό!

 

Την δική τους θέση, σε όσα αναφέρονται στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Α.Ο. Μικρασιατικού, εξέφρασαν, προ ημερών, τα στελέχη του Α.Ο. Κηπούπολης, αναφέροντας, χαρακτηριστικά, πως:

 

«Μείναμε έκπληκτοι με την ανακοίνωση του Σωματείου “Α.Ο. Μικρασιατικός Καισαριανής”, αφού ότι αναφέρεται σε αυτήν, διαψεύδεται από το ολοκάθαρο φύλλο αγώνα.

Διεξήχθη ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό συμβάν, εντός & εκτός αγωνιστικού χώρου και απορούμε που καταγγέλλονται γεγονότα που κανείς άλλος δεν αντιλήφθηκε, παρόλο που τα αποδυτήρια των διαιτητών βρίσκονται δίπλα από αυτά των φιλοξενουμένων.

Πιστεύουμε ότι, τα παιχνίδια κρίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου και φιλοξενούμε όλες τις ομάδες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλό θα ήτανε στην ανακοίνωση του φιλοξενούμενου Σωματείου να αναφέρεται που έλαβαν το λουτρό τους οι ποδοσφαιριστές του (στα αποδυτήρια της Κηπούπολης), καθώς και στην ομαλή – απροβλημάτιστη, προσέλευση & αποχώρηση της αποστολής.

Αν αυτό είναι κακή φιλοξενία, τότε ποια είναι η καλή?

Σεβόμαστε και τιμούμε όλες τις ομάδες, ειδικότερα το Σωματείο “Α.Ο. Μικρασιατικός Καισαριανής, το οποίο πρεσβεύει πολλά περισσότερα από ένα απλά Ιστορικό Σωματείο».

Κηπούπολη, 26-01-2022

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ