«Είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή»!

Ο πλέι-μέικερ της ομάδας, Παύλος Βλαχογιάννης, στο «gipedo.eu»!

 

Τα στελέχη της Α.Ε. Καλλιθέας καταστρώνουν τα πλάνα τους, εν όψει της διεξαγωγής της αγωνιστικής περιόδου, 2022-2023, με τα συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας για τη ρότα της ομάδας, στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α, να κυριαρχούν στις καρδιές των στελεχών του σωματείου. Πόσο μάλλον στα εσώψυχα των πρωταγωνιστών του ανδρικού τμήματα, τα οποία εκτιμούν πως η ομάδα του Γιώργου Ζαφειράκη, έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις, μετά το πέρας της σεζόν, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α’ τοπική κατηγορία. Την ίδια άποψη εξέφρασε, πρόσφατα, στην ιστοσελίδα μας και ο πλέι-μέικερ και γκαρντ του σωματείου, Παύλος Βλαχογιάννης, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως:  

«Εγώ θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τα στελέχη της Α.Ε. Καλλιθέας, με τη ευχή να καταφέρει η ανδρική ομάδα να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α, ύστερα από το πέρας της σεζόν. Οι κινήσεις, οι οποίες έχουν γίνει και θα ολοκληρωθούν από τους ιθύνοντες του σωματείου είναι τέτοιες που επιτρέπουν σ’ αυτούς και σ’ εμάς να ονειρευόμαστε έναν τέτοιο στόχο. Εύχομαι να τα καταφέρουμε, δείχνοντας στο κοινό πως το ρόστερ μας είναι ποιοτικό και χαρακτηρίζονται από σωστή οργάνωση τα στελέχη του συλλόγου», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του Παύλου Βλαχογιάννη.  

 

Ο Παύλος Βλαχογιάννης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα «αστέρια» της νέας γενιάς των αθλητών της Α.Ε. Καλλιθέας, έχει φορέσει τη φανέλα δύο, ακόμα, συλλόγων με απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για τον Α.Ο. Βάρης «Ο Αναγυρούς», με τον οποίο ο Παύλος πανηγύρισε, στο παρελθόν, την άνοδο της ανδρικής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α, αλλά και τον Α.Ο. Κορωπίου, τον οποίο ο Βλαχογιάννης υπηρέτησε ως μπασκετμπολίστας του εφηβικού τμήματος.

Στη διάρκεια των χρόνων που ο νυν «άσος» της Α.Ε. Καλλιθέας θήτευσε στις συγκεκριμένες ομάδες, συνεργάστηκε με τους προπονητές, Βρεττό, Μεϊμάρογλου, Δρακόπουλο και Οικονόμου, ενώ στην Α.Ε. Καλλιθέας είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον κ. Βαγγέλη Καβάσιλα και πλέον με τον κ. Γιώργο Ζαφειράκη.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ