Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Παπασημάκης, στο «gipedo.eu»!

 

Καλοκαίρι του 2019! Ο Ολυμπιακός Άσσου ετοιμάζεται για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας με εντελώς διαφορετικό «λουκ» από τις προηγούμενες σεζόν. Ούτε ένας, ούτε δύο ,αλλά δεκαεπτά ολόκληροι ποδοσφαιριστές αποχωρούν από την κορινθιακή ομάδα με σκοπό άλλους προορισμούς, όπως και η ανδρική ομάδα του συλλόγου, η οποία αδυνατεί, πλέον, να αγωνιστεί στο γήπεδο του Άσσου. Νέοι ποδοσφαιριστές, νεαρής ηλικίας στην πλειοψηφία τους μπολιάζουν με την έξυπνη φιλοσοφία του εντυπωσιακού προπονητή, Θανάση Παπασημάκη, δημιουργώντας ένα ισχυρό κράμα ομάδας, η οποία γυμνάζεται στα γήπεδα του Λεχαίου και της Αρχαίας Κορίνθου. Όλα, λοιπόν, μοιάζουν δύσκολα, αλλά το τέλος δεν έμελλε να είναι δυσοίωνο, όπως πολλοί είχαν, εξ’ αρχής, φανταστεί.

Καλοκαίρι του 2020! Περίπου ένα έτος μετά την έναρξη του προγραμματισμού του Ολυμπιακού Άσσου για την παρουσία του στη Β’ τοπική κατηγορία, όλα είναι διαφορετικά και άκρως ευχάριστα! Η παρέα του έξοχου προπονητή και ανθρώπου, Θανάση Παπασημάκη, όχι απλά έχει καταφέρει να επιβιώσει μέσα από τις αντιξοότητες της χρονιάς, αλλά έχει κατορθώσει να κερδίσει την άνοδο με τα δικά της αθόρυβα, αλλά ωφέλιμα… όπλα! Ο Ολυμπιακός ‘Άσσου έχει τερματίσει στη 2η θέση του Πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας, προκαλώντας τεράστια εντύπωση στο αθλητικό κοινό και γι’ αυτό το «gipedo.eu» προσφέρει, σήμερα, τον λόγο στον Θανάση Παπασημάκη, προκειμένου να μάθει τον τρόπο με τον οποίο συνέβη αυτό γεγονός.  

«Η ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Άσσου κατάφερε, τη φετινή χρονιά, να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας, ύστερα από το χρονικό διάστημα του ενός έτους που αγωνίστηκε στον… μαραθώνιο της Β’ τοπικής κατηγορίας Παρά το πρόβλημα στέγης, το οποίο αντιμετώπισε η ομάδα μας, λόγω της ζημιάς την οποία υπέστη το γήπεδο του Άσσου Κορινθίας, ο Ολυμπιακός Άσσου πέτυχε τον σκοπό του για συγκεκριμένους λόγους.

Ο ένας ήταν η αρμονική λειτουργία του σωματείου σ’ ‘όλα τα επίπεδα, ο δεύτερος η καλή ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας και ο τρίτος η στήριξης που παρείχε η διοίκηση στο σωματείο μας. Σκεφτείτε μόνο πως η ομάδα μας γυμναζόταν, κατά τη διάρκεια της σεζόν, στα γήπεδα του Λεχαίου και της Αρχαίας Κορίνθου και πως χρησιμοποιούσε το γήπεδο του Λεχαίου, στο οποίο ο φωτισμός είναι ελλιπείς, για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων της.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός Άσσου είχε, φέτος, τρομερό κλίμα στο εσωτερικό του, καθώς όλοι κινούμασταν σα μια… γροθιά! Θα τολμήσω να πω πως η ομάδα μας διέθετε φέτος, το καλύτερο κλίμα στη διάρκεια των έξι σεζόν που θητεύω στον σύλλογο. Μπράβο, λοιπόν, σ’  όλους μας γι’ αυτό το κατόρθωμα! Στους παίκτες μας, στο προπονητικό επιτελείο, στα πρόσωπα της διοίκησης του συλλόγου (Δημήτρης Γούτσης, Κώστας Παππαϊωάννου, Μάκης Γατσόπουλος, Σπύρος Φιλιππάκης κτλ), αλλά και στο κοινό μας», είπε προ ημερών, αρχικά, ο κ. Θανάσης Παπασημάκης, για να προσθέσει στην συνέχεια.

«Παράλληλα με την ανδρική μας μάδα, η οποία στελεχώνεται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, δε σας κρύβω πως πολύ σωστά λειτουργούν οι ομάδες υποδομής του σωματείου μας, υπό τις οδηγίες του εξαιρετικού προπονητή μας, κ. Φιλιππακόπουλου. Εν όψει, τώρα, της επόμενης χρονιάς, σκοπός μας θα είναι η διαγραφή μιας θετική πορείας, προκειμένου να εδραιωθεί, ξανά, ο Ολυμπιακός Άσσου, στην Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας. Ευχάριστο γεγονός για την ομάδα μας δεν είναι άλλο από την πολύ πιθανή επιστροφή της στο «σπίτι» της, καθώς στο γήπεδο του Άσσου οι εργασίες έχουν, σχεδόν, ολοκληρωθεί. Βέβαια, ο σχεδιασμός της νέας ομάδας θα ξεκινήσει έπειτα από την 7η Ιουνίου ημέρα που η διοίκηση του Ολυμπιακού Άσσου έχει ορίσει τη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/OlympiakosAssou/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ