Στη διάρκεια της μιας δεκαετίας στην οποία υπηρετεί την Άρτεμις Κορυδαλλού, έχει συνδέσει το όνομα της με μεγάλες επιτυχίες με τον ιστορικό σύλλογο πετοσφαίρισης. Πιο σημαντική, όμως, εξ’  αυτών είναι η παραγωγή αξιόλογων αθλητριών, οι οποίες καθοδηγήθηκαν, επί σειρά ετών, από την ίδια και τους συνεργάτες της και σήμερα αξιοποιούν το ταλέντο τους στα αγωνιστικά τμήματα του σωματείου. Βλέπεις, η αξιόλογη, εργατική, μα πάνω απ’ όλα οργανωτική προπονήτρια, Φιλουμένη Σιμιτζή, δεν αποτελεί, απλά,  μια καλή «δασκάλα» για τις νεαρές αθλήτριες της Άρτεμις Κορυδαλλού, αλλά κάτι πιο σπουδαίο, όπως η ίδια αναφέρει με δηλώσεις της στο www.planetface.gr , το οποίο επισκέφθηκε, την Τρίτη το μεσημέρι, το κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού.   

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το σπορ του βόλεϊ σε ηλικία οχτώ (8) ετών με αφετηρία τον Δ.Α.Σ Δραπετσώνας! Στον συγκεκριμένο σύλλογο πρόσφερα τις υπηρεσίες μου αρκετά έτη και πριν εννέα (9) χρόνια εντάχθηκα στην αθλητική οικογένεια της Άρτεμις Κορυδαλλού, κατέχοντας τον ρόλο της προπονήτριας των αναπτυξιακών τμημάτων του σωματείου. Παράλληλα, έχω αγωνιστεί ως αθλήτρια στην Άρτεμις Κορυδαλλού, στους Ίωνες, στον Γ.Σ. Χαλανδρίου, στον Γ.Σ. Πετρούπολης, στον Μελά Άγιο Ελευθέριο και στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με τον οποίο, μάλιστα, γνώρισα, πέρσι, την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά, δεν άφησα ποτέ, τα τελευταία εννέα έτη, τη θέση της προπονήτριας των αναπτυξιακών ομάδων της Άρτεμις Κορυδαλλού,  βοηθώντας τις νεαρές αθλήτριες να εξελίξουν το ταλέντο τους.

Κάτι το οποίο έχει προκύψει, αν σκεφτεί κάποιος πως, διαχρονικά, ο σύλλογος μας προωθεί στο γυναικείο τμήμα αρκετές αθλήτριες από το φυτώριο του. Η συνεργασία μου με τα στελέχη της Άρτεμις Κορυδαλλού είναι εξαιρετική , ο αριθμός των νεαρών αθλητριών είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός και οι αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες γυμνάζεται ο σύλλογος είναι εξαιρετικές.

Βέβαια, ο Κορυδαλλός χρειάζεται την οικοδόμηση ενός τρίτου κλειστού γυμναστηρίου, λόγω της συνύπαρξης πολλών ομάδων στα δύο γήπεδα μας, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει την αποστολή μας. Εμείς, ως Άρτεμις Κορυδαλλού, όπου και να στεγαζόμασταν, θα βρίσκαμε τον τρόπο να αναδείξουμε τις δυνατότητες των βολεϊμπολιστριών μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ