Στις παρυφές μιας όμορφης πεδινής τοποθεσίας του Νομού Βοιωτίας δε…λαμπυρίζουν μόνο η Κωπαϊδα, ο Μέλανας ποταμός και οι απόγονοι των Μινύων. Στον τόπο, ο οποίος γνώρισε τεράστια ανάπτυξη της πρώιμη Μυκηναϊκή περίοδο, ακμάζει, ολοένα, ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, με την ονομασία, Α.Ε. Ορχομενού, σκορπώντας «ηλιαχτίδες φωτός» στο αθλητικό κοινό. Με καθοδηγητή τον χαρισματικό κόουτς, Ανδρέα Μαρτιναίο, γιο της παλιάς, μεγάλης δόξας του Λεβαδειακού, Γιάννη, με συντονιστές ένα σύνολο οργανωμένων ατόμων του διοικητικού συμβουλίου και με πρωταγωνιστές την πλειάδα των ποδοσφαιριστών του ανδρικού τμήματος, το καμάρι της περιοχής τίμησε, φέτος, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πολίτες του δικού της τόπου.

Πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, επιστροφή στον… μαραθώνιο της Α’ τοπικής κατηγορίας, ανάδειξη του ταλέντου αρκετών νεαρών παικτών και οργάνωση του σωματείου σε σύγχρονα πρότυπα, συνθέτουν, αναμφίβολα, το μεγαλείο του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό, άλλωστε, το μέλλον της Α.Ε Ορχομενού προβλέπεται ευοίωνο στον αθλητικό και κοινωνικό χάρτη, στον οποίο…κινείται, επιτυχώς, ο σύλλογος, επιδιώκοντας να αποτελέσει μια νέα μεγάλη δύναμη στον Νομό Βοιωτίας. Στην τοποθεσία, δηλαδή, στην οποία ο αθλητισμός έχει ανάγκη τέτοιου είδους σωματεία, τα οποία προάγουν τον υγιή αθλητισμό, τον σωστό πολιτισμό, αλλά και το πρότυπο ομάδας στο αντίστοιχο προσκήνιο!

Μαρτιναίος: «Γι’ αυτό κατακτήσαμε τον τίτλο»!

Στην σκιά της κατάκτησης του Πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, ο εξαιρετικός προπονητής του Ορχομενού, Ανδρέας Μαρτιναίος, ανέφερε, μέσω της σελίδας του στο «facebook».

«Αν με ρωτούσαν ποιο το μυστικό της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έδειχνα αυτές τις φωτογραφίες.
Είναι όλοι οι λόγοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά που έκαναν μια χρονιά τόσο σημαντική για εμένα, την οικογένεια μου, την ομάδα της Α.Ε.Ο και το χωριό του Ορχομενού.
Οι παίχτες που έκαναν υπομονή, έδειξαν υπομονή, ανέχτηκαν, προσπάθησαν, ίδρωσαν και τελικά έφτασαν σήμερα να πανηγυρίζουν ένα πρωτάθλημα.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΤΕ !
Η διοίκηση γιατί όλη την χρονιά ήταν εκεί, έτρεξε να βοηθήσει τον κάθε παίχτη με όποιο τρόπο μπορούσε, που ανησυχούσε για όλους μας, που νοιαζόταν για όλους μας, πίστεψε σε όλους μας και δικαιώθηκε για τους κόπους όλης της σεζόν.
Τελευταιους αφηνω ότι πιο σημαντικό υπάρχει
Η οικογένεια μου, η κοπέλα μου, οι φιλοι μου και όλοι όσοι είναι δίπλα μου και με στηρίζουν ενω ξέρουν πως είμαι δύσκολος χαρακτήρας και τους σπάω τα νευρα αλλά τους αγαπάω και θα έκανα τα πάντα για αυτούς !

Αυτό είναι ένα πρωτάθλημα που θα το θυμαμαι για πάντα γιατί είναι το πρώτο μου σαν πρώτος προπονητής !
Σας ευχαριστώ όλους για τα συναισθήματα και τις στιγμές που μου χαρίσατε !
Α.Ε.ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
2022-2023

Βαθμολογία!

1   Ορχομενού Α.Ε. 54 22
2   Αμβρυσσέας Α.Π.Ο. 45 22
3   Χωστίων Α.Σ. 43 22
4   ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ Α.Ο 38 22
5   Ρήξη Λιβαδειάς Α.Σ. 37 22
6   Παύλου Α.Ο. 34 22
7   Πανδαυλειακός Α.Π.Ο. 31 22
8   Παρνασσός Α.Σ.Α. 23 22
9   Πήγασος Α.Ο. 23 22
10   ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ Α.Ο. – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ 18 22
11   Πανγεωργικός Α.Ε. 17 22
12   Ελικώνας Δόμβραινας Α.Ο. 9 22

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ