Ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου, Στέφανος Χατζημιχάλης, στο «gipedo.eu»!

 

Στον τόπο στον οποίο κυριαρχούν τα πανύψηλα επιβλητικά βράχια, στην τοποθεσία η οποία ξεχωρίζει για την παραγωγή της σε σφουγγάρια και στον ιδανικό προορισμό εναλλακτικών διακοπών, δεσπόζει ο Α.Ο. Καλυμνιακός! Ένα σωματείο το οποίο, διαχρονικά, έχει τιμήσει, επάξια, το νησί των καταδύσεων, της αναρρίχησης, της ορεινής πεζοπορίας και της σπηλαιολογίας, με τον ξεχωριστό τρόπο λειτουργίας…

Με μια σύγχρονη μέθοδο οργάνωσης των τμημάτων η οποία εφαρμόστηκε, επί σειρά ετών, στο τέταρτο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων, από την αξιόλογη απελθούσα διοικούσα επιτροπή των ανθρώπων εκείνων, οι οποίοι συνέβαλαν, στο παρελθόν για να μετατρέψουν τον Καλυμνιακό σε μια ομάδα πιο μεγάλη, προεξέχοντος του Προέδρου αυτού, κ. Στέφανου Χατζημιχάλη. Του ατόμου, δηλαδή, το οποίο ταύτισε, παλαιότερα, το όνομα του με την ένδοξη ιστορία του Καλυμνιακού και μας μιλάει για την σχέση του με το παρελθόν του συλλόγου αυτού.

 

 

«Ο Καλυμνιακός διοικείται, αυτό το χρονικό διάστημα, από έναν Πρόεδρο, ο οποίος διέμενε, μόνιμα, παλαιότερα, στη χώρα της Αυστραλίας. Εγώ αποχώρησα, το περασμένο καλοκαίρι, από τον εν λόγω σύλλογο, ο οποίος είχε, ήδη, ανέλθει στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Βέβαια, παλαιότερα, ο Καλυμνιακός συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο η παραμονή του στην συγκεκριμένη κατηγορία (νυν Γ’ Εθνική) δεν ήταν εφικτή. Παρ’ όλα αυτά, οφείλω να σας πω πως έχω ξοδέψει αμύθητα χρηματικά ποσά για τη λειτουργία του σωματείου, κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά τα πολλά γνωστά προς εμένα πρόσωπα από τα Δωδεκάνησα», είπε, αρχικά, προ ημερών, ο κ. Στέφανος Χατζημιχάλης, για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

«Την περασμένη σεζόν, ο Καλυμνιακός δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, παρά το ότι την Άνοιξη του 2018 ανήλθε σ’ αυτήν. Δυστυχώς, η νέα διοίκηση του σωματείου αποφάσισε την παρουσία του ανδρικού τμήματος στη διοργάνωση της Β’ Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, ενώ δεν κατάφερε να διατηρήσει τη λειτουργία του φυτώριου του συλλόγου. Γεγονότα τα οποία δεν συν έβαιναν επί εποχής δικής μου».  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ