Οι εξαιρετικές δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα στο «OPEN BEYOND»!

 

Σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του ΠΑΟΚ αφιέρωσε, την Τρίτη το βράδυ, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Αμπέλ Φερέιρα, τη νίκη-πρόκριση της ομάδας επί της Μπεσίκτας. Ο Πορτογάλος καταξιωμένος κόουτς μίλησε στο «OPEN BEYOND», έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα, τονίζοντας, χαρακτηριστικά:

«Μένουμε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας, δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι παρά το λίγο χρόνο που είχαμε. Δημιουργούμε ένα δυνατό γκρουπ με ομαδικό πνεύμα.

Η νίκη δεν είναι μόνο αυτών που έπαιξαν, αλλά όλων των ποδοσφαιριστών που ήταν στον πάγκο ή έμειναν εκτός αποστολής, αλλά βοήθησαν με την παρουσία τους στην προπόνηση αυτούς που αγωνίστηκαν για να είναι ακόμα καλύτεροι. Όλοι έχουν μερίδιο σε αυτό το πρώτο βήμα. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ. Τα μέλη του τεχνικού τιμ και του ιατρικού τιμ. Όλοι λειτουργούμε σαν ένα, με κοινό στόχο».

Αυτή τη στιγμή έγινε το πρώτο βήμα. Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το στόχο μας και το όνειρο μας. Είναι κάτι που είναι πιο κοντά μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα και να γράψουμε ιστορία. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, στόχος είναι η πρόκριση».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ