Ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αντώνης Μελισσουργός, στο «gipedo.eu»!

 

Η χαμηλή βαθμολογική θέση στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, στην οποία βρίσκεται, φέτος, η ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα των Πράσινων Πουλιών μόνο τυχαία δεν είναι, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν, πρόσωπα και καταστάσεις στο ιστορικό σωματείο! Ο σύλλογος από την περιοχή του Περιστερίου αντιμετωπίζει, φέτος, σωρεία προβλημάτων, τα οποία ανέφερε, προ λίγου, μέσω της ιστοσελίδας μας ο έμπειρος και εξαιρετικός προπονητής της ομάδας, Αντώνης Μελισσουργός.

«Εγώ θητεύω, πολλά έτη, στα Πράσινα Πουλιά και αυτό συμβαίνει λόγω της τεράστιας εκτίμησης, την οποία έχω στο πρόσωπο του παράγοντα της ομάδας, Βαγγέλη Γαζελερίδη. Ο κ. Βαγγέλης προσπαθεί, καθημερινά, να ξεπεράσει τα άφθονα προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετωπίζει, αλλά και να ρυθμίσει τα θέματα, τα οποία αφορούν τον σύλλογο. Όσο και αν αυτό φαίνεται οξύμωρο σε πολύ κόσμο, ο κ. Βαγγέλης Γαζελερίδης και εγώ, είμαστε οι μόνοι, οι οποίοι στηρίζουμε τον συγκεκριμένο σύλλογο με τον δικό μας τρόπο.

Ο κ. Βαγγέλης καταβάλλει ορισμένους οικονομικούς πόρους για την συντήρηση του σωματείου, παρά το ότι δε διαθέτει υψηλά εισοδήματα, ενώ εγώ εργάζομαι, αφιλοκερδώς, στα Πράσινα Πουλιά, προκειμένου να στηρίξω τον ίδιο και την ομάδα!  Μια ομάδα, η οποία προπονείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Τσαλαβούτας, τρεις φορές κάθε βδομάδα και δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο γήπεδο της Χωράφας.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος σύλλογος ταλανίζεται από το πρόβλημα της επαρκούς συγκρότησης της ομάδας, η οποία αγωνίζεται με 10 παίκτες στη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων κάθε αναμέτρησης, λόγω της έλλειψης νεαρούς ποδοσφαιριστών. Δυστυχώς, τα υπόλοιπα σωματεία της περιοχής του Περιστερίου δεν έχουν βοηθήσει τον σύλλογο μας, παραχωρώντας μας έναν, τουλάχιστον, νεαρό ποδοσφαιριστή, ώστε να λειτουργήσει, στο μέλλον, η ομάδα με καλύτερο τρόπο», ήταν, προ λίγου, τα λόγια του κ. Αντώνη Μελισσουργού, ο οποίος έχει συνδυάσει το όνομα του με την άνοδο τριών ομάδων σε ψηλότερες κατηγορίες (Α.Ο. Ανθούπολη, Απόλλων Περιστερίου και Κύπρος Κορυδαλλού).

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ