«Δάσκαλος» Εφήβων, καθοδηγητής άφθονων επιτυχιών!

Το «gipedo.eu» καταγράφει σημαντικά στοιχεία τα οποία αφορούν τον Θανάση Παπαθανασίου!

 

Η αυγή του Ιουλίου του έτους 2022 συνοδεύτηκε με την ολοκλήρωση μιας εποικοδομητικής συνεργασίας, η οποία αφορά τους ανθρώπους της Α.Ε. Καλλιθέας και έναν αξιόλογο, γνώριμο στον σύλλογο, προπονητή.  Ο λόγος για τον Θανάση Παπαθανασίου, ο οποίος έχει, ήδη, επιστρέψει στο «τιμόνι» της εφηβικής ομάδας του σωματείου με την ευχή να συμπράξει στην προσπάθεια για την ανοδική εξέλιξη των δυνατοτήτων κάθε αθλητή. Με αφορμή, λοιπόν, το συγκεκριμένο γεγονός, το «gipedo.eu» παρουσιάζει, σήμερα, στο κοινό του ορισμένα χρήσιμα δεδομένα, τα οποία σχετίζονται με την καριέρα του πετυχημένου κόουτς στον χώρο του αθλητισμού.  

Ο Θανάσης Παπαθανασίου ξεκίνησε την καριέρα του στον ελληνικό αθλητικό με πρώτο «σταθμό» τον Γ.Σ. Αμαρουσίου, στον οποίο πρόσφερε, επί σειρά ετών, τις υπηρεσίες του από τη θέση του πλέι-μέικερ και του γκαρντ, έχοντας ως προπονητή, κυρίως, τον Κώστα Κουτσούκο. Ακολούθως, ο κ. Παπαθανασίου μετακινήθηκε στον Πανερυθραϊκό, στον οποίο συνεργάστηκε με τον αδερφό του Κώστα Κουτσούκου, Νίκο, σταματώντας, όμως, σε νεαρή ηλικία το σπορ του μπάσκετ για επαγγελματικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Παπαθανασίου αποφάσισε να πει «αντίο» στο άθλημα της καλαθοσφάιρισης, με την ιδιότητα του αθλητή, πριν, ακόμα, συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας του, επιλέγοντας να καταπιαστεί, αποκλειστικά, με το επάγγελμα του Γεωπόνου, εργαζόμενος σε μερικά εργαστήρια της χώρας.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι τότε, ο νυν κόουτς του εφηβικού τμήματος της Α.Ε.Κ. Καλλιθέας, είχε προλάβει να στεφθεί Πρωταθλητής Ε.Σ.Κ.Α. με την ομάδα Παίδων και Μίνι του Γ.Σ. Αμαρουσίου, προσδίδοντας έντονη χαρά και περηφάνια στους άφθονους υποστηρικτές του.

Έκτοτε, ο Θανάσης Παπαθανασίου εντάχτηκε στον χώρο της προπονητικής, υπηρετώντας το εφηβικό συγκρότημα του Α.Σ. Τυφώνα Νέου Ηρακλείου, το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Γκυζιακού και τα ανδρικά συγκροτήματα των Α.Ο. Παλλήνης, Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος, Γ.Σ. Κηφισιάς, ΖΑΟΝ, ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες, Άρη Πετρούπολης και Α.Ε. Καλλιθέας-Τζιτζιφιών. Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής έχει συνδυάσει το όνομα του με την άνοδο του Α.Ο. Γκυζιακός στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α και έχει καθοδηγήσει το εφηβικό τμήμα της Α.Ε.Κ.Τ στη 2η θέση του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ