Ο Αντιπρόεδρος του Άρη Σκάλας, Γιώργος Ανδριανάκης, στο «planetface.gr»!

Η επιστροφή του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Σκάλας στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας έχει συνοδευτεί με την τροποποίηση του οργανογράμματος του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα! Η εργατική διοίκηση του συγκεκριμένου σωματείου έχει θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της ανάπτυξης των ομάδων υποδομής με στόχο, φυσικά, τη μελλοντική στελέχωση ολόκληρου, σχεδόν, του έμψυχου δυναμικού της α’ ομάδας με παίκτες, οι οποίοι να προέρχονται από το φυτώριο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και τα λόγια του εξαιρετικού Αντιπροέδρου του Άρη Σκάλας, Γιώργου Ανδριανάκη, μέσω του «planetface.gr», απεικονίζοντας τον προγραμματισμό του συλλόγου από τον Νομό Λακωνίας.

«Ο κ. Γρηγόρης Βλαχάκος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εξαγωγής πορτοκαλιού, αποτελεί τον Πρόεδρο του σωματείου, ενώ εγώ διατηρώ τον τίτλο του Αντιπροέδρου στον σύλλογο του Άρη Σκάλας. Παλαιότερα, βρισκόμουν εγώ στη θέση του Προέδρου, αλλά, πλέον, οι ρόλοι μας έχουν αλλάξει.  Παρ’ όλα αυτά, ο σύλλογος μας συνεχίζει να λειτουργεί, εύρυθμα, διατηρώντας, όχι μόνο ανδρική ομάδα, αλλά και αναπτυξιακά τμήματα στην αθλητική του οικογένεια. Συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι του έτους 2022 και έκτοτε, ο Άρης Σκάλας διατηρεί αναπτυξιακά συγκροτήματα, αποτελούμενα από παίκτες, οι οποίοι επανδρώνουν τα προ-αγωνιστικά τμήματα μέχρι την Κ10. Ο Άρης Σκάλας εδρεύει στο γήπεδο της εν λόγω περιοχής, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρότι απουσιάζουν οι προβολείς απ’ αυτό. Επίσης, πλησίον του γηπέδου της Σκάλας υπάρχει ένα βοηθητικό γήπεδο, το οποίος, όμως, δυστυχώς, παραμένει ανενεργό, καθώς δε διαθέτει ικανοποιητικό «ταρτάν». Προπονητές των αναπτυξιακών μας ομάδων είναι οι κόουτς, Παναγιώτης Σταμόγιαννος και Γιάννης Χρήστου, οι οποίοι επιδιώκουν, καθημερινά, την αναβάθμιση του φυτώριου μας σ’ όλα τα επίπεδα. Απώτερος σκοπός μας είναι η προώθηση των γηγενών ποδοσφαιριστών μας στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας στο μέλλον, ώστε να λειτουργεί ο σύλλογος, αποκλειστικά, με δικά του παιδιά!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ